Ανυπομονεί για το Wimbledon ο Αλκαράθ

Η ήττα από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα προημιτελικά του Roland Garros, είναι το τελευταίο ματς του Κάρλος Αλκαράθ στο Tour με τον 19χρονο Ισπανό να αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός τουρνουά στο γρασίδι.

Ο Αλκαράθ είναι όμως έτοιμος να ταξιδέψει στο Λονδίνο και θα αγωνιστεί κανονικά στο Wimbledon Championships που ξεκινάει την επόμενη Δευτέρα (27/06).

Όπως

ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media, ανυπομονεί να ταξιδέψει τη Δευτέρα στην Αγγλική πρωτεύουσα ενώ θα παίξει σε δύο φιλικά προετοιμασίας στο Χάρλινγχαμ, πριν ξεκινήσει την περιπέτειά του στο Wimbledon.

Ο Αλκαράθ διανύει μια εξαιρετική χρονιά με τίτλους σε Rio Open, Miami Open, Barcelona Open και Madrid Masters και είναι χαρακτηριστικό ότι καταλαμβάνει την 2η θέση της ATP Race, πίσω από τον Ράφαελ Ναδάλ.

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και ανυπόμονος. Τη Δευτέρα θα πάμε στο Λονδίνο και θα συνεχίσουμε την προετοιμασία για τo Wimbledon. Θα παίξω δύο φιλικά στο Hulringham και θα προπονηθώ ώστε να προσθέσω τις τελευταίες πινελιές στο παιχνίδι μου” έγραψε στο Facebook ο Αλκαράθ.

So excited! Can't wait! On Monday we're heading to London to keep prepping for @Wimbledon! pic.twitter.com/4L2xkQ2XEv

— Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz) June 18, 2022

The post Ανυπομονεί για το Wimbledon ο Αλκαράθ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα