Πανελλήνιο Α/Γ 2023: “Κλείδωσαν” οι τελικοί

Με τη διεξαγωγή των ημιτελικών (σε ανδρικό και γυναικείο ταμπλό) συνεχίστηκε το Σάββατο το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών

Στο ταμπλό των ανδρών ο τρεις (σερί) φορές πρωταθλητής Ελλάδος, Αριστοτέλης Θάνος (ΑΟΑ Ηλιούπολης) βγήκε νικητής από το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ιωάννη Παπουνίδη (ΟΑ Θεσσαλονίκης) επικρατώντας με 6-3, 6-2 και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από το 4ο διαδοχικό πρωτάθλημα. 

Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2023: Ιωάννης
Παπουνίδης (ΟΑ Θεσσαλονίκης)

Στον τελικό της Κυριακής (18/6) ο Θάνος θα αντιμετωπίσει τον Νο1 του ταμπλό, Ιωάννη Ξυλά (ΑΟΑ Φιλοθέης), που παραχώρησε μόλις ένα game στον Μιχάλη Σακελλαρίδη (ΟΑ Αγ. Παρασκευής) κερδίζοντας με 6-1, 6-0. 

Στις γυναίκες η κάτοχος του τίτλου Ελένη Μτσεντλίτζε (ΑΟΑ Σταυρούπολης Ίφιτος) χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Άρετμις Ασλανισβίλι (ΟΑ Κουφαλίων) επικρατώντας με 5-7, 6-3, 6-1. 

Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2023: Αριστοτέλης Θάνος (ΑΟΑ Ηλιούπολης)

Την Κυριακή στον μεγάλο τελικό η Νο2 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει την Εμμανουέλα Αντωνάκη (ΑΟΑ Αττικός Ήλιος), η οποία με τη σειρά της επικράτησε στον άλλο ημιτελικό της Μαρία-Ελένη Πούλκα (ΟΑ Θεσσαλονίκης) με 6-1, 6-2. 

Η σημερινή ημέρα ωστόσο είχε και τους τελικούς στα διπλά των ανδρών και γυναικών, με τους αθλητές του ΟΑ Κερατσινίου και Νο1 του ταμπλό, Χρήστο Αντωνόπουλο και Θεοφάνη Κοντόπουλο να αναδεικνύονται πρωταθλητές Ελλάδος κερδίζοντας στον τελικό τους Νο4 του ταμπλό, Ευάγγελο Κυπριώτη (ΟΑ Αθηνών) και Στέφανο Σχινά (ΑΟΑ Φιλοθέης) με 6-3, 6-2, ενώ την 3η θέση πήραν οι Νο2 του ταμπλό και αθλητές του ΑΟ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Παλιούρας και Πάρις Πεντούσης. 

Στις γυναίκες τον τίτλο των πρωταθλητριών Ελλάδος κατέκτησαν οι αθλήτριες του ΟΑ Κουφαλίων, Άρτεμις Ασλανισβίλι και Θεοδώρα Κούσιου που κέρδισαν στον τελικό τις Μαρία-Ελένη Πούλκα (ΟΑ Θεσσαλονίκης) και Ελένη Τσέτσου (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 6-3, 2-6, 10-7.

Την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβαν οι αδερφές Νικολία-Βασιλική και Σταυρούλα Καμπά του ΟΑ Γουδή που επικράτησαν στον μικρό τελικό των Αλεξάνδρα Μάγια (ΑΟΑ Φιλοθέης) και Ελένη Λαζαρίδου (ΟΑ Φοίβος Λάρισας) με 6-1, 4-6, 10-8. 

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

The post Πανελλήνιο Α/Γ 2023: “Κλείδωσαν” οι τελικοί appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα