Πανελλήνιο Juniors U14: Έκανε το νταμπλ ο Μιχαλακόπουλος

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος σε μονά και διπλά σε μια ιδανική εβδομάδα για τον αθλητή του ΟΑ Φοίβου Λάρισας, στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Ράφτη όπου φιλοξενήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα juniors U14. 

Στα μονά των αγοριών ο Μιχαλακόπουλος επικράτησε στον τελικό του Ραφαήλ-Αντώνιου Γακόπουλου (ΣΑ Καστοριάς Πρωτέας) με 6-2, 6-4, ενώ πήρε τον τίτλο και στα διπλά μαζί με τον συναθλητή του στον ΟΑ Φοίβο Λάρισας Αλέξανδρο Νούλα. 

Στον 1ο γύρο των μονών,

ο Μιχαλακόπουλος επικράτησε του Παναγιώτη Γιώτη (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας) με 6-2, 6-0, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε και τον Κωνσταντίνο Μπιτούνη (ΟΑ Βριλησσίων) με 6-1, 6-1 εξασφαλίζοντας την παρουσία του στη φάση των “16”. 

Στον 3ο γύρο κέρδισε τον Σπύρο Μπενετάτο (ΑΟΑ Πατρών) με 6-0, 6-3 συνεχίζοντας στα προημιτελικά εκεί όπου επικράτησε του Νίκου Σερέτη (Χρυσός ΟΑ) με 6-3, 6-0. 

Στα ημιτελικά κι ένα βήμα πριν από τον τελικό ο Μιχαλακόπουλος ξεπέρασε την αντίσταση του Νο3 το ταμπλό, Αλέξανδρου Νούλα με 6-1, 6-2 για να ολοκληρώσει τη νίκη του και την εξαιρετική του πορεία επικρατώντας και στον τελικό της Τετάρτης (26/4).

Στην αναμέτρηση για την κατάκτηση της 3ης θέσης ο Νούλας αντιμετώπισε τον Νο2 του ταμπλό Αλέξανδρο Αυγέρη (ΑΟΑ Αμπελοκήπων Μενεμένης), ο οποίος με τη σειρά του είχε ηττηθεί στον ημιτελικό από τον Γακόπουλο με 6-0, 6-1. 

Νικητής αναδείχθηκε ο Αυγέρης με 6-3, 6-4 κατακτώντας την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Στα διπλά Νούλας και Μιχαλακόπουλος επικράτησαν στον τελικό των Βασίλη Λυκουρέση (ΟΑ Πεταλούδων) και Αυγέρη με 6-4, 6-2, ενώ την 3η θέση κατέκτησε το δίδυμο Γακόπουλος και Θησέας Σιδεράκος (ΑΣ Ορφέας Λάρισας) επικρατώντας στον μικρό τελικό των Οδυσσέα Αλεξανίδη (ΑΟΑ Σταυρούπολη Ίφιτος) και Αλέξανδρου Παπανίκου (ΣΑ Σερρών) με 5-7, 7-5, 10-8 μετά από έναν δραματικό τελικό.

Στο διπλό μικτό πρωταθλητές Ελλάδος U14 στέφθηκαν οι Ιάσονας Ρόβας (ΑΟ Τατοΐου) και Λυδία Παναγιωτίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης) που κέρδισαν στον τελικό τους Γακόπουλο και Κατερίνα Τσουλούφα (ΣΑ Καστοριάς Πρωτέας) με 7-6(5), 6-0. 

The post Πανελλήνιο Juniors U14: Έκανε το νταμπλ ο Μιχαλακόπουλος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα