Πάνε για αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Μέσα στο κλίμα της απόλυτης αβεβαιότητας για το τι μέλλει γενέσθαι, φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό να πάμε προς μια ιστορική αναβολή και των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, βάσει των όσων διαρρέουν από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Τα σοβαρά ζητήματα της προάσπισης της υγείας όλων των εμπλεκομένων αλλά και η ελλιπής αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών, πιέζουν όλο και περισσότερο τη ΔΟΕ στο να προχωρήσει σε αναβολή

(αλλά όχι ακύρωση) των Αγώνων που, φυσιολογικά, θα ξεκινούσαν στις 24 Ιουλίου με καταληκτική ημερομηνία τις 9 Αυγούστου.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ανέφερε: “Οι ανθρώπινες ζωές προηγούνται από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Η ΔΟΕ θέλει να είναι μέρος της λύσης του προβλήματος. Πρώτο μας μέλημα είναι η προστασία της υγείας όλων και ο περιορισμός του ιού. Εύχομαι, και δουλεύουμε όλοι μαζί σε αυτό, ότι η ελπίδα όλων των αθλητών και όσων θέλουν να δουν τους Αγώνες στις πέντε ηπείρους να εκπληρωθεί: η Ολυμπιακή φλόγα να είναι το φως στο τέλος αυτού του σκοτεινού τούνελ”.

Η Ναόμι Οσάκα, πάντως, δεν θέλει ούτε να ακούει για πιθανή αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων της πατρίδας της καθώς ανέβασε tweet, που διέγραψε αργότερα, με το σχόλιο “μην τολμήσετε” στα πιθανά νέα της αναβολής των Αγώνων.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πάνε για αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα