Παίζει και στην Πράγα η Χάλεπ

Πολύ δυνατό αναμένεται το φετινό ταμπλό του Prague Open, με την παρουσία έξι τενιστριών από το Top20 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA…

Την εβδομάδα 10 – 16 Αυγούστου θα διεξαχθεί το χωμάτινο International τουρνουά στην Πράγα της Τσεχίας και όπως όλα δείχνουν, θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος.

Αυτό, γιατί έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στον θεσμό, μερικά από τα μεγάλα ονόματα της WTA. Δεσπόζει φυσικά αυτό της Σιμόνα Χάλεπ, που βρίσκεται αυτή τη

στιγμή στο Νο2 του κόσμου.

Η Ρουμάνα θα παίξει την εβδομάδα 3 – 9 Αυγούστου στο Παλέρμο της Ιταλίας και όπως διαρρέουν οι άνθρωποι του Prague Open, θα βρίσκεται και στην Τσεχία μια εβδομάδα αργότερα.

Αυτό βέβαια σημαίνει πως μάλλον έχει στα πλάνα της να μην παίξει στο Αμερικανικό Όπεν, μιας και θα πάρει… ζεστά την προετοιμασία της στο χώμα από τις πρώτες κιόλας ημέρες επαναλειτουργίας του Tour.

Στην Πράγα θα παίξει και η Μπελίντα Μπένσιτς, Νο8 του κόσμου, ενώ και η δικιά μας, Μαρία Σάκκαρη, θα κοσμήσει με την παρουσία της τα courts της πρωτεύουσας της Τσεχίας.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Παίζει και στην Πράγα η Χάλεπ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα