Πάει και η Σαράποβα!

23:19 3/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Μετά την Πέτρα Κβίτοβα και η Μαρία Σαράποβα είπε “αντίο” στο φετινό Wimbledon παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με σετ και 5-2 κόντρα στη Βιτάλια Ντιατσένκο!

Πραγματική “αυτόχειρας” η Μαρία Σαράποβα πρόσθεσε ακόμα μία απογοήτευση σε μια ήδη πολύ μέτρια χρονιά.

Η 31χρονη Μάσα βίωσε μια πολύ δυσάρεστη “πρωτιά” μιας και αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα της που αποκλείεται από τον πρώτο γύρο του Wimbledon!

Για να γίνει ακόμα χειρότερο,

η Μαρία, δίχως να παίζει εξαιρετικό τένις, είχε καταφέρει να προηγηθεί με σετ και 5-2 της Βιτάλια Ντιατσένκο, Νο132 στον κόσμο, πριν η 27χρονη Ρωσίδα κάνει μία ασύλληπτη ανατροπή και τελικά κερδίσει την πολύ πιο φημισμένη αντίπαλό της με 6-7(3), 7-6(3), 6-4.

Με τη γνωστή της φετινή αστάθεια, πολλά αβίαστα λάθη, διπλά λάθη, αβέβαιο footwork η Ρωσίδα μετέτρεψε τον πρώτο γύρο της σε μεγάλη περιπέτεια.

Ακόμα και όταν, έστω στο τρίτο σετ, φάνηκε να βάζει το νερό στο αυλάκι καθώς προηγήθηκε δις με break, ισάριθμες φορές η πιο ψυχωμένη Ντιατσένκο επέστρεψε και της επέφερε το τελειωτικό χτύπημα όταν σέρβιρε για να παραμείνει στο ματς.

Η Σαράποβα δεν είναι αυτή που ήταν προ…υπόθεσης meldonium με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται στη μετέπειτα υστεροφημία της που έχει ήδη “κηλιδωθεί” από τη συγκεκριμένη υπόθεση…

The post Πάει και η Σαράποβα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα