“Πάει” και η Κέρμπερ! – VIDEO

19:22 4/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Να δούμε ποια θα μείνει…Η υπερασπίστρια του τίτλου στο Wimbledon αποκλείστηκε από τον δεύτερο μόλις γύρο της διοργάνωσης με μια απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στην Λόριν Ντέιβις…

Έχουμε συνηθίσει τις εκπλήξεις στο γυναικείο ταμπλό Slam, πλέον και στο αντρικό έχουμε δει πολυάριθμους αποκλεισμούς πολύ δυνατών ονομάτων ενώ η υπερασπίστρια του τίτλου στο Λονδίνο αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο!

Ο

λόγος για την Αντζελίκ Κέρμπερ που κάνει μία πολύ κακή σεζόν όσον αφορά στην απόδοση της στα Slams μετά την ήττα της από την Λόριν Ντέιβις με 2-6, 6-2, 6-1.

Απογοητευτική εμφάνιση για την 31χρονη Γερμανίδα από το πρώτο σετ και μετά όπου και κέρδισε μόλις τρία games μη θυμίζοντας φυσικά ούτε στο ελάχιστο την τενίστρια που, δώδεκα μήνες πριν, κατακτούσε το τρίτο της Grand Slam με τον τίτλο στο All England Club.

Όταν δέχεσαι οκτώ(!) breaks σε ένα ματς δεν γίνεται να προκριθείς στην επόμενη φάση του Wimbledon και η απογοητευτική Κέρμπερ δεν έβγαλε σε καμία περίπτωση το παιχνίδι που θα όφειλε κόντρα στην Αμερικανίδα αντίπαλό της που “άρπαξε” την ευκαιρία από τα “μαλλιά” και πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας της!

Τον ορυμαγδό των πρόωρων αποκλεισμών, απέφυγαν πάντως οι Κβίτοβα, Μπέρτενς και Κόντα που προκρίθηκαν στη φάση των “32”.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS  WOMEN’S DRAW | OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Πάει” και η Κέρμπερ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα