Αποκλείστηκαν Τσίλιτς και Ίσνερ! – VIDEO

18:23 4/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Ακόμη δυο μεγάλα ονόματα του ανδρικού ταμπλό στο Wimbledon, έμειναν πρόωρα εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Ο λόγος για τους Μαρίν Τσίλιτς και Τζον Ίσνερ, που αποκλείστηκαν στο 2ο γύρο του θεσμού. Αντίθετα, συνεχίζει ο Νισικόρι…

Αρχικά ο Κροάτης, φιναλίστ το 2017 στην διοργάνωση, υπέστη ήττα-σοκ στα τρία σετ από τον Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα, αποχαιρετώντας πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο, το φετινό Wimbledon.

Ο

Τσίλιτς εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ο αντίπαλός του το εκμεταλλεύτηκε παίζοντας εξαιρετικό τένις και φτάνοντας έτσι στην μεγάλη νίκη-πρόκριση.

Μετά από δυο ώρες και 16 λεπτά, ο Σόουζα επικράτησε με 6-4, 6-4, 6-4 και στον 3ο γύρο του Βρετανικού Major θα παίξει κόντρα στον “γηπεδούχο” και ταυτόχρονα ιδιαίτερα φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό, Ντάνιελ Έβανς.

Ο Τζον Ίσνερ, δεν κατάφερε ούτε εκείνος να υπερκεράσει το εμπόδιο του Μιχαήλ Κουκούσκιν στον 2ο γύρο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Ο υψηλόσωμος Αμερικανός αν και προηγήθηκε με 1-2 σετ, δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ που είχε ανακτήσει μετά το χαμένο πρώτο σετ και μετά από ανατροπή του Καζάκου, προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Έπειτα από τρεις ώρες και 10 λεπτά αγώνα, ο Κουκούσκιν επικράτησε με 6-4, 6-7(3), 4-6, 6-1, 6-4 και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον εξαιρετικό Γιάν Λέναρντ Στρουφ στη συνέχεια.

Τέλος, ο Κέι Νισικόρι δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Κάμερον Νόρι και απέκλεισε τον Βρετανό με 6-4, 6-4, 6-0 για να “σφραγίσει” το ραντεβού του στους “32” του θεσμού, με τον Στιβ Τζόνσον.

Ο Αμερικανός από την πλευρά του επικράτησε του Άλεξ Ντε Μινόρ μετά από σπουδαία μάχη που κρίθηκε στα πέντε σετ. Τελικό σκορ 3-6, 7-6(4), 6-3, 3-6, 6-3.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW |OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποκλείστηκαν Τσίλιτς και Ίσνερ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα