Όταν ο Ναδάλ σκόραρε 6 φορές απέναντι στον…Κασίγιας! (vid)

Ήταν 27 Νοεμβρίου του 2008. Ο Ερυθρός Σταυρός πραγματοποιεί στη Μάλαγα μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην προσπάθεια να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια για τον αγώνα κατά της ελονοσίας έχοντας ως κεντρικά πρόσωπα δύο από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ισπανικού αθλητισμού. Τον Ράφα Ναδάλ και τον Ίκερ Κασίγιας. 

Οι δυο τους δημιούργησαν δύο ομάδες (φίλοι Ράφα και φίλοι Ίκερ) συγκεντρώνοντας δίπλα τους μεγάλους Ισπανούς αθλητές όπως οι Φερνάντο Αλόνσο, Κάρλος Φερέρο, Κάρλος Σάινθ, Ραούλ, Σάμουελ Ετό, αλλά και τον νυν προπονητή του Ράφα Ναδάλ, Κάρλος

Μόγια. 

Η διοργάνωση είχε τρία σκέλη: Στο πρώτο οι δύο ομάδες θα διαγωνιζόντουσαν σε αγώνα καρτ, στο δεύτερο σε αγώνα τένις, ενώ θα έκλεινε με έναν αγώνα ποδοσφαίρου 5Χ5. 

Στον αγώνα καρτ οι φίλοι του Ίκερ, έχοντας στη σύνθεση τους τον Φερνάντο Αλόνσο, ήταν οι νικητές κάνοντας το 1-0, για να ισοφαρίσουν οι φίλοι του Ράφα στο τένις, με τον Ναδάλ μάλιστα έχοντας ως παρτενέρ τους Σάντι Καθόρλα και Μάρκος Σένα να κερδίζουν το τελευταίο παιχνίδι επικρατώντας με 3-2 και ισοφαρίζοντας παράλληλα σε 1-1. 

Τα πάντα κρίθηκαν στον αγώνα ποδοσφαίρου. Ο Κασίγιας είχε μαζί του τους Αλόνσο, Μόγια, Λόπεζ, ενώ μερικοί από τους συμπαίκτες του Ναδάλ ήταν οι Ραούλ, Ετό και Σάινθ.

Παρά τα μεγάλα ονόματα του Ραούλ και του Ετό, ο Ναδάλ ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση σημειώνοντας μάλιστα double hat-trick απέναντι στον κορυφαίο Ισπανό τερματοφύλακα, σημειώνοντας μάλιστα το τελευταίο τέρμα με το…δεξί. 

Για την ιστορία η ομάδα του Κασίγια κέρδισε τον αγώνα και συνολικά την εκδήλωση για την οποία σύμφωνα με αναφορές, συγκεντρώθηκαν πάνω από 100.000 δολάρια. 

Ωστόσο, ο Ναδάλ ήταν πραγματικά απολαυστικός….

The post Όταν ο Ναδάλ σκόραρε 6 φορές απέναντι στον…Κασίγιας! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα