Θρίαμβος Πέρα στο Αμβούργο (vids)

Η Μπερνάρντα Πέρα κατέκτησε την 12η συνεχόμενη νίκη της στο Tour, έφτασε το σερί κερδισμένων sets στο τρομερό 24-0 και κατέκτησε τον 2ο συνεχόμενο τελικό της μέσα στον Ιούλιο!

Η 27χρονη Αμερικανίδα, που διανύει τον καλύτερο μήνα της ζωής της, επικράτησε στον τελικό του Αμβούργου (WTA 250), της Νο2 τενίστριας του κόσμου, Ανέτ Κόνταβεϊτ και στέφθηκε πρωταθλήτρια στη γερμανική πόλη.

Μετά από μόλις 75 λεπτά, η Πέρα επιβλήθηκε της Εσθονής αντιπάλου της με 6-2, 6-4 και κατέκτησε τον 2ο WTA τίτλο της καριέρας της και 2ο σερί, μετά τον θρίαμβο

της προηγούμενης εβδομάδας στη Βουδαπέστη.

That’s back-to-back titles!!!

@bernarda_pera continues her incredible run with a 6-2, 6-4 win over Kontaveit #HamburgOpen pic.twitter.com/357HjGJdoK

wta (@WTA) July 23, 2022

Η Νο81 τενίστρια του κόσμου, μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο τον τελικό, κέρδισε 38/56 πόντους πίσω από το σερβίς της και με 4/6 ευκαιρίες για break, ολοκλήρωσε ιδανικά την πορεία της στο Αμβούργο.

Από τις 5 Ιουλίου έχει να χάσει set η Αμερικανίδα, που έχει κερδίσει 12 σερί παιχνίδια, με… straight sets. Τρομερή επίδοση.

Την επόμενη εβδομάδα, μάλιστα, η Πέρα θα βελτιώσει το ρεκόρ καριέρας της στην παγκόσμια κατάταξη. Θα κερδίσει 27 θέσεις και θα αναρριχηθεί στο Νο54 του κόσμου. Πέντε θέσεις ψηλότερα, από το προηγούμενο career high της (Νο59).

WTA 250 HAMBURG EUROPEAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Θρίαμβος Πέρα στο Αμβούργο (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα