Όσο χρειάστηκε… – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν “θάμπωσε” με την απόδοσή του, πήρε όμως το ζητούμενο που ήταν η straight sets νίκη του εις βάρος του Ροτζέριο Ντούτρα Σίλβα και βρίσκεται ήδη στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός!

Απέναντι σε έναν αρκετά καλό χωματά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε, ίσως, ακριβώς αυτό που περίμενε από τον πρώτο γύρο του Γαλλικού Όπεν.

Τη νίκη δηλαδή αλλά συνδυασμένη όχι με…περίπατο καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν ανταγωνιστικός και στα τρία σετ ενώ είχε αρκετές ευκαιρίες να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στον Σέρβο από το τελικό 6-3, 6-4,

6-4.

Ενας Τζόκοβιτς με αρκετά λάθη, προβλήματα στο σερβίς καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά και με τέτοια διαφορά ποιότητας από τον Ντούτρα Σίλβα που, όταν πατούσε λίγο το γκάζι όλα γίνονταν πολύ απλά.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν θυμάται την απόδοση που έπιασες σε έναν πρώτο γύρο, ειδικά αν έχεις κάνει ένα επιτυχημένο τουρνουά και σε αυτό ακριβώς ευελπιστεί ο Τζόκερ που θα χρειαστεί, βέβαια, να είναι πολύ καλύτερος στους επόμενους γύρους όταν και ο βαθμός δυσκολίας θα αυξηθεί.

Ο 31χρονος Σέρβος ξεκίνησε και τα δύο πρώτα σετ νωθρά “τρώγοντας” break με το καλημέρα από τον Βραζιλιάνο πριν αναλάβει δράση.

Τα πρώτα σερβίς δεν έβγαιναν, από τη βασική γραμμή ένα καλό χτύπημα διαδεχόταν ένα λάθος και γενικά ο Σέρβος δεν βρήκε ρυθμό για μεγάλη χρονική διάρκεια.

Ωστόσο, η διαφορά δυναμικότητας από τον Ντούτρα Σίλβα είναι πολύ μεγάλη και ο Νόλε, παίροντας αυτοπεποίθηση περισσότερο από τα return games, ανέτρεψε την κατάσταση και στα δύο σετ φτάνοντας σε ένα “σβηστό” 2-0 έστω και αν απείχε πολύ από το να πεις ότι ήταν σε καλή μέρα.

Ούτε στο τρίτο σετ άλλαξε ιδιαίτερα η κατάσταση, καθώς ναι μεν ο Νόλε έκανε αυτός πρώτο το break, ωστόσο, ο πεισματάρης Ντούτρα Σίλβα του το πήρε πίσω στο 4-4 βάζοντας νέους πονοκεφάλους στον Τζόκοβιτς.

Που κράτησαν, όμως, μόλις ένα game μιας και ο Βραζιλιάνος “αυτοκτόνησε” με δύο διπλά λάθη και υπέστη οδυνηρό break back που τον έθεσε οριστικά εντελώς εκτός διεκδίκησης αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τζόκερ θα είναι o 21χρονος Ισπανός Χάουμε Μουνάρ που “γκρέμισε” στα πέντε σετ τον μαχητή Νταβίντ Φερέρ!

Ενας άλλος Σέρβος, ο Ντούσαν Λάγιοβιτς έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα διαλύοντας τον Γίρι Βέσελι και θα είναι ο αντίπαλος του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον δεύτερο γύρο!

Eξαιρετικά στο φετινό Ρολάν Γκαρός, μπήκε και ο Ντομινίκ Τιμ που έκλεισε το ραντεβού με τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Ο ημι-φιναλίστ τα τελευταία δύο χρόνια στο Παρίσι, κέρδισε πολύ εύκολα τον Ιλια Ιβάσκα με 6-2, 6-4, 6-1 και πλέον θα επιχειρήσει να πάρει εκδίκηση από τον Ελληνα τενίστα για την ήττα του στη Βαρκελώνη κάτι που, φυσικά, απευχόμαστε!

Δευτέρα 28/5: 1ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Άνδρες

Tsitsipas (Greece) beat Taberner (Spain) 7-5, 6-7(5), 6-4, 6-3

Garcia Lopez (Spain) beat Wawrinka (Switzerland) 6-2, 3-6, 4-6, 7-6(5), 6-3

Paire (France) beat Carballes Baena (Spain) 6-3, 6-7(3), 7-6(9), 6-1

Gulbis (Latvia) beat Muller (Luxembourg) 2-6, 6-4, 6-4, 6-3

Khachanov (Russia) beat Haider-Maurer (Austria) 7-6(0), 6-3, 6-3

Lajovic (Serbia) beat Vesely (Czech Republic) 6-3, 6-1, 6-3

Trungelliti (Argentina) beat Tomic (Australia) 6-4, 5-7, 6-4, 6-4

Norrie (Great Britain) beat Gojowczyk (Germany) 6-1, 2-0 ret.

Djokovic (Serbia) beat Dutra Silva (Brazil) 6-3 6-4 6-4

Lajovic (Serbia) beat Vesely (Czech Republic) 6-3 6-1 6-3

Giraldo (Colombia) beat Baghdatis (Cyprus) 3-6 3-4 ret

Thiem (Austria) beat Ivashka (Belarus) 6-2 6-4 6-1

French Open Men’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Όσο χρειάστηκε… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα