Έξω η Αζαρένκα, πέρασε η Κβίτοβα – VIDEO

Απογοήτευσε στην πρεμιέρα της στο Ρολάν Γκαρός η Βικτόρια Αζαρένκα, η οποία αποκλείστηκε από την Κατερίνα Σινιάκοβα στα δυο σετ. Αντιθέτως, την… γλίτωσε η Πέτρα Κβίοτβα που προκρίθηκε με ανατροπή στον 2ο γύρο του Γαλλικού Όπεν…

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε στο ντεμπούτο της στο δεύτερο Grand Slam της χρονιάς στο Παρίσι της Γαλλίας, η Βικτόρια Αζαρένκα. Η Λευκορωσίδα

δεν ήταν καλή και αποκλείστηκε δίκαια από την συνέχεια του θεσμού, από την εξαιρετικά σταθερή Κατερίνα Σινιάκοβα.

Η Αζαρένκα, που δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια της στην χωμάτινη επιφάνεια φέτος, μοιραία αποχαιρέτησε από τον πρώτο της αγώνα το Γαλλικό Όπεν και μπορεί πλέον να στραφεί στην συνέχεια της χρονιάς, στην grasscourt season.

Μετά από 1 ώρα και 49 λεπτά αγώνα, το πρώην Νο1 στον κόσμο και νυν Νο84, ηττήθηκε από την Τσέχα με 7-5, 7-5 κι έγραψε έτσι τον επίλογο της φετινής της πορείας στην “κόκκινη” επιφάνεια.

Η Σινιάκοβα, Νο54 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Κατερίνα Κόζλοβα, η οποία μια ημέρα νωρίτερα απέκλεισε την υπερασπίστρια του τίτλου στο Παρίσι, Γέλενα Οσταπένκο.

Σε αντίθεση με την “Βίκα”, η Πέτρα Κβίτοβα ξεκίνησε με θετικό πρόσημο τις εμφανίσεις της στην Γαλλία.

Η πολύ φορμαρισμένη Τσέχα, αν και απόλεσε το πρώτο της σετ στην διοργάνωση, μιας και έχασε το εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης κόντρα στην Παραγουανή Βικτόρια Σέπεντε Ρόιγκ, μπόρεσε να φύγει με την νίκη-πρόκριση για τις “64” καλύτερες του Ρολάν Γκαρός.

Η Κβίτοβα, πανηγύρισε την παρθενική της νίκη για φέτος στο Παρίσι με 3-6, 6-1, 7-5 μετά από 2 ώρες και 9 λεπτά αγώνα και “σφράγισε” το ραντεβού της με την Βικτόρια Λάρα Αρουαμπαρένα, στον 2ο γύρο του θεσμού.

Une Petra Kvitova soulagée !

La Tchèque a souffert mais finit par s’imposer en 3 sets contre Veronica Cepede Royg 3-6 6-1 7-5#RG18 pic.twitter.com/ElpGqERd7G

— Roland-Garros (@rolandgarros) 28 Μαΐου 2018


Η Ισπανίδα Αρουαμπαρένα με την σειρά της είχε επικρατήσει της Τιμέα Μπάμπος από την Ουγγαρία νωρίτερα μέσα στην ημέρα, με 7-6(5), 6-2.

Τέλος, νίκη-πρόκριση για τον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός πήρε και η Ναόμι Οσάκα, η οποία επιβλήθηκε με 6-2, 7-5 της νεαρής Αμερικανίδας Σοφία Κενίν, στο ντεμπούτο της στο Γαλλικό Όπεν για φέτος.

Στον επόμενο γύρο, η νεαρή Γιαπωνέζα θα αντιμετωπίσει την Ζαρίνα Ντιγιάς από το Καζακστάν.

Δευτέρα 28/5: 1ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Γυναίκες

Sakkari (Greece) beat Minella (Luxembourg) 7-6(5), 6-2

Suarez Navarro (Spain) beat Konjuh (Croatia) 6-0, 6-1

Giorgi (Italy) beat Min (USA) 6-3, 6-2

Osaka (Japan) beat Kenin (USA) 6-2, 7-5

Dolehide (USA) beat Golubic (Switzerland) 6-4, 6-4

Siniakova (Czech Republic) beat Azarenka (Belarus) 7-5, 7-5

Arruabarrena (Spain) beat Babos (Hungary) 7-6(5), 6-2

Kvitova (Czech Republic) beat Cepede Royg (Paraguay) 3-6, 6-1, 7-5

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έξω η Αζαρένκα, πέρασε η Κβίτοβα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα