Οσάκα: “Κατέρρευσε” στη συνέντευξη Τύπου (vid)

H επιστροφή της Ναόμι Οσάκα σε συνεντεύξεις Τύπου, για πρώτη φορά μετά από το Roland Garros δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά για την Νο2 του κόσμου.

Η Γιαπωνέζα ένιωσε άσχημα από ερώτηση δημοσιογράφου με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την αίθουσα δακρυσμένη, για να επιστρέψει λίγο αργότερα όπου και την ολοκλήρωσε. 

“Δεν σου αρέσει ιδιαίτερα να ασχολείσαι με τα ΜΜΕ, ειδικά σε αυτή τη μορφή.”, ρώτησε ο δημοσιογράφος

Πολ Ντόχερτι μέσω της πλατφόρμας του Zoom. “Έχεις προτείνει καλύτερους τρόπους για να το κάνεις. Από την άλλη έχεις κι άλλα ενδιαφέρονται, εκτός τένις, τα οποία εξυπηρετούνται και προβάλλονται από τα ΜΜΕ. Πως πιστεύεις ότι μπορείς να τα ισορροπήσεις αυτά τα δύο;”

Η Οσάκα απάντησε στην ερώτηση, ωστόσο λίγο αργότερα και πριν απαντήσει σε μια άλλη δημοσιογράφο ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από την αίθουσα, για να επιστρέψει λίγα λεπτά μετά προκειμένου να την ολοκληρώσει. 

Naomi Osaka bursts into tears and exits podium while addressing how she has felt since withdrawing from French Open. pic.twitter.com/xBn8XRF8FB

— The Shadow League (@ShadowLeague) August 16, 2021

“Σκοπός του ήταν να την εκφοβίσει”

Θέση στο θέμα πήρε ο μάνατζερ της Οσάκα, Στιούαρτ Ντούγκουιντ, ο οποίος επιτέθηκε στον δημοσιογράφος τονίζοντας ότι η συμπεριφορά του ήταν “τρομακτική”.

“Ο… νταής του Cincinnati Enquirer, είναι η επιτομή του γιατί οι σχέσεις παικτών/ΜΜΕ είναι τόσο κακές αυτή τη στιγμή. Όλοι στο Zoom θα συμφωνήσουν ότι ο τόνος του ήταν λάθος και ο μοναδικός του σκοπός ήταν να την εκφοβίσει. Πραγματικά τρομακτική συμπεριφορά.”

Για να συμπληρώσει λέγοντας: “Ο υπαινιγμός ότι η Ναόμι οφείλει την επιτυχία της εκτός κορτ στα ΜΜΕ είναι μύθος μην είστε τόσο εύπιστοι.”

Η Ναόμι Οσάκα έχει περάσει bye στον 2ο γύρο του Σινσίνάτι όπου θα περιμένει να μάθει την αντίπαλό της από την αναμέτρηση της Αμερικανίδας Κόρι Γκοφ και της Σέι Σου-Γουέι (Κινεζική Ταϊπέι).

Θάνος Σταθόπουλος

The post Οσάκα: “Κατέρρευσε” στη συνέντευξη Τύπου (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα