Ώρα Ελλάδος 17:00

12:26 4/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Τον πρώτο της τίτλο διεκδικεί η Σάκκαρη στο Μαρόκο την ίδια ώρα που ο Τσιτσιπάς θα παλέψει για την είσοδο στον τελικό του Εστορίλ

Το απόγευμα του Σαββάτου, ολόκληρη η τενιστική Ελλάδα θα είναι καθηλωμένη στους τηλεοπτικούς δέκτες και θα παρακολουθεί τις προσπάθειες των δύο κορυφαίων εκπροσώπων της στο επαγγελματικό τένις, να δίνουν σημαντικές μάχες στο δρόμο προς τη δόξα.

Η Μαρία Σάκκαρη (17:00GR-Cosmote Sport) θα αγωνιστεί στο δεύτερο WTA τελικό της καριέρας της,

θέλοντας να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας της στο υψηλότερο επίπεδο του γυναικείου τένις, αντιμετωπίζοντας την πολύ δυνατή και πρώην Top10, Γιοχάνα Κόντα, στο ματς τίτλου του Rabat Open στο Μαρόκο.

Το Νο1 της Ελλάδας και Νο51 της παγκόσμιας κατάταξης, θα τεθεί αντιμέτωπη για δεύτερη φορά απέναντι στη Βρετανίδα τενίστρια, με την Κόντα να είχε επικρατήσει 6-4, 6-1 για τον 1ο γύρο του Wimbledon 2017.

Η Σάκκαρη δεν έχει χάσει σετ στην πορεία της προς τον πρώτο χωμάτινο τελικό της καριέρας της, παίζοντας εξαιρετικό τένις στα γήπεδα του Ραμπάτ. Στα προημιτελικά, μάλιστα, απέκλεισε το Νο1 του ταμπλό και υπερασπίστρια του τίτλου, Ελισέ Μερτένς.

Από την άλλη, η Γιοχάνα Κόντα θα διεκδικήσει τον 4ο τίτλο της καριέρας της σε επίπεδο WTA ενώ είναι και γι’αυτή ο πρώτος χωμάτινος τελικός.

Η Σάκκαρη έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο42 της WTA ενώ αν κερδίσει τον τίτλο θα ανέβει στο Νο39.

MOROCCO OPEN SINGLES DRAW | OOP (-2h)

Την ίδια ώρα (17:00GR-Cosmote Sport), στον πρώτο ημιτελικό του Estoril Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συναντήσει για 8η φορά τον Νταβίντ Γκοφάν, ελπίζοντας να συνεχίσει το θετικό ρεκόρ που έχει απέναντι στον Βέλγο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, προηγείται 3-2 στις νίκες του Γκοφάν και θα διεκδικήσει την είσοδό του στον 6ο τελικό της καριέρας του, ψάχνοντας τον πρώτο χωμάτινο τίτλο της καριέρας του μετά τους δύο που έχει σε indoor hard court (Στοκχόλμη 2018, Μονπελιέ 2019).

Ο Στέφανος, Νο1 του ταμπλό και Νο10 στον κόσμο, δεν έχει χάσει σετ μέχρι τώρα στη διοργάνωση ενώ ο Γκοφάν προέρχεται από την πολύ δύσκολη επικράτηση επί του Μάλεκ Τζαζίρι με ανατροπή στα προημιτελικά (4-6, 7-6, 6-2).

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Πάμπλο Κουέβας και Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς. Ο Ουρουγουανός είναι lucky loser ενώ ο 19χρονος Ισπανός προέρχεται από τα προκριματικά και στους “8” απέκλεισε τον Γκάελ Μονφίς!

ESTORIL OPEN SINGLES DRAW | OOP (-2h)

The post Ώρα Ελλάδος 17:00 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα