Οπέλκα: “Πολύ δύσκολο να πληγώσεις τον Μεντβέντεφ”

Ο Ράιλι Όπελκα διαπίστωσε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις τον Ντανίλ Μεντβέντεφ σε hard court.

Παρά το φοβερό σερβίς που διαθέτει ο Αμερικανός, ο Μεντβέντεφ κατάφερε να εξουδετερώσει το μεγάλο όπλο του αντιπάλου του και επιβεβαίωσε ότι είναι από τους καλύτερους returners στο tour, όπως παραδέχθηκε και ο Οπέλκα.

“Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, δύσκολο να τον πληγώσεις. Είναι μέσα στους τρεις καλύτερους returners στον κόσμο. Ειδικά για έναν ψηλό τύπο, θα έλεγα ότι είναι ο δεύτερος καλύτερος στις επιστροφές μετά τον Τζόκοβιτς. Έχει την ικανότητα

να κάθεται πολύ πίσω και μπορεί να αποκρούσει πολλές μπάλες. Είναι γρήγορος και πολύ αθλητικός. Φτάνει γρήγορα τη μπάλα και μπορεί να την επιστρέψει με βάθος και στις γωνίες. Είναι δύσκολος. Δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις αν παίζει όπως έπαιξε σήμερα” είπε ο 23χρονος Οπέλκα που αγωνιζόταν στον πρώτο του Masters τελικό.

Ο Οπέλκα που από σήμερα είναι το Νο1 της Αμερικής, στο career high Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης, απέκλεισε τους Κύργιο, Ντιμιτρόφ, Χάρις, Μπαουτίστα Αγκουτ και Στέφανο Τσιτσιπά στην εξαιρετική πορεία προς τον τελικό του Toronto Masters.

Παρά την ήττα, ο big server Αμερικανός φεύγει με πολύ θετικές αναμνήσεις από τον Καναδά.

“Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ θετική για μένα. Πιστεύω ότι μπορώ να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Η διαφορά μου με αυτούς τους αθλητές, είναι πολύ μικρή. Χρειάζονται κάποιες λεπτομέρειες για να ανέβω επίπεδο. Έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου” πρόσθεσε.

The post Οπέλκα: “Πολύ δύσκολο να πληγώσεις τον Μεντβέντεφ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα