ΣΟΚ: Νέο χειρουργείο ο Φέντερερ και άγνωστη η επιστροφή

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε μέσω instagram τη νέα χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει στο tour, έστω και μετά από αρκετούς μήνες.

“Θέλω να σας δώσω μια ενημέρωση για το τι έχει συμβεί από το Wimbledon. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εύκολο. Έχω

κάνει πολλούς ελέγχους με τους γιατρούς στο γόνατό μου το οποίο υποτροπίασε κατά τη διάρκεια της χορτάρινης σεζόν. Οπότε, οι γιατροί με συνέστησαν να κάνω νέο χειρουργείο προκειμένου να νιώσω καλύτερα μακροπρόθεσμα. Αποφάσισα να το κάνω.

“Θα είμαι με πατερίτσες για αρκετές εβδομάδες και εκτός αγώνων για πολλούς μήνες, οπότε θα είναι δύσκολο αλλά την ίδια στιγμή ξέρω ότι είναι το σωστό γιατί θέλω να είμαι υγιής, θέλω να μπορώ να τρέχω στο μέλλον και θέλω να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να επιστρέψω στο tour” είπε χαρακτηριστικά ο Ελβετός μαέστρος.

Ο Φέντερερ που έκλεισε τα 40 του χρόνια στις 08 Αυγούστου, έκανε αρθροσκόπηση τον Φεβρουάριο και τον Μάϊο του 2020 στο δεξί γόνατο. Φέτος, κατάφερε να παίξει σε πέντε τουρνουά και το τελευταίο ήταν το Wimbledon.

“Είμαι ρεαλιστής. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι σε αυτή την ηλικία να κάνεις εγχείρηση και να επιστρέψεις. Όμως, θέλω να είμαι υγιής” πρόσθεσε.

View this post on Instagram

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer)

The post ΣΟΚ: Νέο χειρουργείο ο Φέντερερ και άγνωστη η επιστροφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα