Ολοκληρώθηκε το παζλ του Laver Cup

Έγιναν γνωστά και τα δυο τελευταία ονόματα που θα αγωνιστούν στο φετινό Laver Cup. Αναλυτικά, το παζλ των Team Europe και Team World…

Μέχρι πρότινος, μια θέση ήταν κενή στην ομάδα του κόσμου, ενόψει του Laver Cup που θα διεξαχθεί στη Γενεύη το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου.

Μετά όμως και τον τραυματισμό του Κέβιν Άντερσον,

οι άνθρωποι του τουρνουά, κλήθηκαν να καλύψουν σε μικρό χρονικό διάστημα, δυο θέσεις στο ρόστερ, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη του σπουδαίου γεγονότος.

Η ομάδα της Ευρώπης είχε ολοκληρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι ο τελευταίος τενίστας που κλήθηκε από τον Μπιόρν Μποργκ για να συμμετάσχει στην 3η έκδοση του θεσμού.

Το πρωί της Τρίτης, οι άνθρωποι της ΑΤΡ ανακοίνωσαν ποιοι δυο τενίστες “κλείδωσαν” το ρόστερ της Team World. Αυτοί, είναι δυο Αμερικανοί. Ο φορμαρισμένος φέτος Τέιλορ Φριτζ, αλλά και ο… άφαντος Τζακ Σοκ.

Μπορεί ο Φριτζ να διανύει μαγική σεζόν και να έχει αναρριχηθεί στο Νο30 του κόσμου, αλλά ο Σοκ αγνοεί τη νίκη στο Tour από το 2018 (!), έχοντας πέσει στο Νο208 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

Ερωτηματικά προκάλεσε η συγκεκριμένη επιλογή των ανθρώπων της ΑΤΡ, αλλά ο Τζον ΜάκΕνρο είναι πεπεισμένος, πως ο Σοκ μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα του στη διεκδίκηση της νίκης.

Team Europe: Ναδάλ, Φέντερερ, Τιμ, Ζβέρεφ, Τσιτσιπάς, Φονίνι

Team World: Ίσνερ, Κύργιος, Ράονιτς, Σαποβάλοφ, Φριτζ και Σοκ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

JUST IN @jack.sock & @taylor_fritz have been named for #TeamWorld. Here are the 2019 @lavercup teams

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ATP Tour (@atptour) στις 10 Σεπ, 2019 στις 12:27 πμ PDT

The post Ολοκληρώθηκε το παζλ του Laver Cup appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα