Όλα έτοιμα στο Αμπού Ντάμπι για την πρεμιέρα της Πέμπτης

Την Πέμπτη κάνει πρεμιέρα το Mubadala World Tennis Championships με τη συμμετοχή σπουδαίων ονομάτων του παγκοσμίου τένις

Η τενιστική δράση επιστρέφει στις οθόνες μας και το επόμενο τριήμερο αναμένεται να παρακολουθήσουμε συναρπαστικούς αγώνες, στο πλαίσιο του σημαντικότερου ανεπίσημου τουρνουά προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς.

Ράφαελ

Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς ξεχωρίζουν με την παρουσία τους στη φετινή έκδοση του Mubadala World Tennis Championships ενώ οι υπόλοιπο τέσσερις τενίστες εκπροσωπούν τη νέα γενιά, με πρώτο και καλύτερο τον κορυφαίο όλων, Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, προερχόμενος από την κατάκτηση του ATP Finals, θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στις 14:00GR-COSMOTE SPORT 6HD τον Αντρέι Ρούμπλεφ που αντικατέστησε τον τραυματία, Γκάελ Μονφίς.

Τον νικητή του συγκεκριμένου ζευγαριού, περιμένει στα ημιτελικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Next stop – #AbuDhabi and @MubadalaWTC! Dec 19th – 21st, see you then! #SalamTsitsipas #MWTC pic.twitter.com/4BtLjZi7BZ

— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) December 17, 2019

Στον άλλο αγώνα της πρεμιέρας (16:00GR), θα αναμετρηθούν Κάρεν Κατσάνοφ και Χίον Τσουγνκ, με τον Ρώσο να αντικαθιστά τον συμπατριώτη του, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στα ημιτελικά της Παρασκευής.

Στην πρεμιέρα της ανεπίσημης διοργάνωσης που θα δώσει 250,000 δολάρια στο νικητή, θα δώσουν φιλικό αγώνα οι Μαρία Σαράποβα και Άιλα Τομλιάνοβιτς.

The post Όλα έτοιμα στο Αμπού Ντάμπι για την πρεμιέρα της Πέμπτης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα