Ράκος για το ακυρωθέν φιλικό στη Μπογκοτά – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ παραδέχθηκε ότι υπέστη μια μικρή κατάρρευση μόλις αναγκάστηκε να ακυρώσει το φιλικό με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην Κολομβία

Την Τρίτη 17/12 βγήκε στον αέρα το ντοκιμαντέρ του ESPN που ήταν αφιερωμένο στον Ρότζερ Φέντερερ και την πρόσφατη περιοδεία του σε 5 χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπου έδωσε σειρά φιλικών αγώνων με τον Σάσα Ζβέρεφ.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Federer: Everywhere is home”, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μοναδικού ταξιδιού που είχε ο 38χρονος Ελβετός σε Μεξικό, Κολομβία, Ισημερινό, Αργεντινή και

Χιλή.

Σε αυτή την περιοδεία, Φέντερερ και Ζβέρεφ έθεσαν παγκόσμιο ρεκόρ σε αγώνα τένις, όταν αγωνίστηκαν μπροστά σε 42,517 θεατές στην Plaza de Toros México ενώ κατά έζησαν μαγικές στιγμές και αποθεώθηκαν και στους πέντε σταθμούς του 8μερου tour.

Μοναδική παρασπονδία σε αυτό το μαγικό ταξίδι, η αναγκαστική ακύρωση του αγώνα στη Μπογκοτά της Κολομβίας, λόγω των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην πρωτεύουσα που έθετε σε κίνδυνο τους θεατές που είχαν πάει στο γήπεδο για να δουν το φιλικό.

“Είχαμε βγει για ζέσταμα και υπήρχε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όμως στη συνέχεια όλα πήγαν στραβά. Αναρωτιόμουν αν έπρεπε να γίνει το φιλικό, γιατί θέλαμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι να επιστρέψουν ασφαλείς στο σπίτι τους. Αποφασίσαμε να μην κάνουμε τον αγώνα κι αυτό μας επηρέασε όλους. Ξέσπασα στα αποδυτήρια. Πίστευα ότι θα είχαμε ένα ονειρικό παιχνίδι, όμως όλα κατέρρευσαν. Όταν επέστρεψα στα αποδυτήρια, ήμουν κενός συναισθηματικά” αποκάλυψε ο Φέντερερ για τη βραδιά στη Μπογκοτά.

Στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο ESPN, φαίνεται ότι ο Φέντερερ πηγαίνει στα αποδυτήρια και ξεσπάει σε κλάματα, με τον Ζβέρεφ να προσπαθεί να τον παρηγορήσει.

Εδώ ένα μικρό μέρος από το ντοκιμαντέρ

The post Ράκος για το ακυρωθέν φιλικό στη Μπογκοτά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα