Ο Ρότζερ, λατρεύει το Σινσινάτι

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα, για 17η φορά στο Western & Southern Open του Σινσινάτι. Αυτό το Masters των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, είναι το πιο επιτυχημένο στην καριέρα του Ελβετού…

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά επτά φορές έχει κατακτήσει τον τίτλο στο πολύ δυνατό Masters τουρνουά του Σινσινάτι, ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 38χρονος, πλέον, “Βασιλιάς”, καλείται να ξεπεράσει όσο το δυνατόν συντομότερα την σοκαριστική ήττα του στον τελικό του φετινού Wimbledon

και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία την ερχόμενη εβδομάδα, αγωνιζόμενος στο αγαπημένο του, “χρυσό” τουρνουά.

Έχοντας προκριθεί σε έξι τελικούς στις τελευταίες οκτώ εμφανίσεις του, ο Φέντερερ, θέλει να επιστρέψει στους τίτλους την επόμενη εβδομάδα στο Οχάιο των ΗΠΑ, θέλοντας έτσι να δείξει για ακόμη μια φορά, πόσο πολύ του αρέσει να παίζει στον συγκεκριμένο θεσμό.

Πέρυσι, έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ φέτος, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Ματέο Μπερετίνι ή τον Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως έχει να αποκλειστεί από το πρώτο του μόλις ματς στο Σινσινάτι, από το μακρινό 2004. Τότε, είχε τεθεί νοκ-άουτ από τον Ντομινίκ Χρμπάτι.

Έχει στεφθεί πρωταθλητής στην διοργάνωση τις σεζόν 2005, 2007, 2009, 2010, 2012, 2014 και 2015. Τις περισσότερες, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα Masters τουρνουά της ΑΤΡ.

WESTERN & SOUTHERN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Ρότζερ, λατρεύει το Σινσινάτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα