“Ο Ράφα δεν έπαιξε καλά στον ημιτελικό με τον Ρότζερ”

Ο θείος και πρώην προπονητής του Ράφα Ναδάλ, Τόνι, μίλησε για τον φετινό τελικό του Wimbledon ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ σχολίασε και τον αποκλεισμό του ανιψιού του στα ημιτελικά από τον 37χρονο Ελβετό…

Ο Τόνι Ναδάλ, επεσήμανε πως ο τελικός του 2008 ανάμεσα στον Ράφα και τον Ρότζερ είναι ο κορυφαίος όλων, αν και ο πρόσφατος τελικός του Ελβετού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν εξαιρετικός.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στον φετινό ημιτελικό του Ναδάλ με τον Φέντερερ, όπου ο Ισπανός, σύμφωνα με

τον θείο του, δεν απέδωσε το καλύτερό του τένις.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν εξαιρετικό ματς για όλο τον κόσμο, αυτό της Κυριακής. Είχε όλα όσα έπρεπε να έχει ένας τελικός, για να γραφτεί στην ιστορία. Από τα δυο ματς πόιντ του Φέντερερ στο σερβίς του, μέχρι την απίστευτη πνευματική δύναμη του Τζόκοβιτς για να γυρίσει τον αγώνα.

Πάντως, η ιστορία λέει πως ο τελικός του 2008 ανάμεσα στον Ράφα και τον Ρότζερ, ήταν καλύτερος.

Πριν το Wimbledon, είπα πως ο Ράφα είναι κοντά στο να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά δεν έπαιξε το καλύτερό του τένις στον ημιτελικό. Δεν ήταν όπως εμφανίστηκε τις προηγούμενες ημέρες. Νομίζω ότι δεν έπαιξε καλά, αλλά δεν μπορούμε να μην συγχαρούμε τον Ρότζερ.

Σήμερα, βλέπω τον Τζόκοβιτς φαβορί και για τον τίτλο στο Αμερικανικό Όπεν πάντως. Κέρδισε το Wimbledon και το Αυστραλιανό Όπεν φέτος άλλωστε. Αλλά, οι τρεις καλύτεροι, είναι πολύ κοντά στο επίπεδό τους αυτή την περίοδο”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ο Ράφα δεν έπαιξε καλά στον ημιτελικό με τον Ρότζερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα