Hamburg Open: Πέρασε ο Κραΐνοβιτς και “βλέπει” Τσιτσιπά

Ο Φίλιπ Κραϊνοβιτς εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά στο Αμβούργο επικρατώντας του Γερμανού Φίλιπ Κολσράιμπερ με 7-5, 4-6, 6-3, έπειτα από περίπου 2,5 ώρες και πλέον θα περιμένει τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Κέπφερ από τον οποίον θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλός του. 

Το παιχνίδι ήταν “κλειστό” για τα 2 πρώτα set με τους δύο τενίστες να εκμεταλλεύονται από ένα break κατακτώντας από ένα set

Στο 3ο σκέλος του αγώνα ο Κραΐνοβιτς,

αν και προηγήθηκε με 5-1 σπάζοντας 2 φορές (3/7 σύνολο) το service του Κολσράιμπερ, έχασε την ευκαιρία να κλείσει το ματς στο service του με τον 37χρονο Γερμανό να σβήνει 3 match-points μειώνοντας σε 5-2 και λίγο αργότερα σε 5-3.

Ο Κραΐνοβιτς, πήρε για 2η φορά τις μπάλες στα χέρια για να τελειώσει το ματς προηγήθηκε με 40/15 και μετά από 2 match-points κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση με τον Νο44 του κόσμου να φτάνει τις 10 νίκες στη φετινή σεζόν (10-10), αλλά και την 7η στο χώμα (7-6).

Για τον 27χρονο αυτή είναι η 2η φορά που προκρίνεται στα προημιτελικά του Αμβούργου, μετά από εκείνη το 2019, όπου είχε αποκλειστεί από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

HAMBURG OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Hamburg Open: Πέρασε ο Κραΐνοβιτς και “βλέπει” Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα