Ο Μητσοτάκης συνεχάρη προσωπικά τον Τσιτσιπά – VIDEO

Στην O2 Arena βρέθηκε ο Πρωθυπουργός με τη γυναίκα του, υποστηρίζοντας με σθένος την προσπάθεια του Τσιτσιπά απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ

Έναν απρόσμενο επισκέπτη, είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο δρόμο προς τα αποδυτήρια, μετά την τεράστια νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του ATP Finals.

Τον Έλληνα πρωταθλητή στο διάδρομο, περίμενε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί

με τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στον Στέφανο και του είπαν πόσο υπερήφανοι νιώθουν για τη σπουδαία, αυτή, επιτυχία.

Ο κ.Μητσοτάκης, μάλιστα, έκανε και τενιστική παρατήρηση στον Στέφανο, λέγοντας πόσο δυνατός πνευματικά ήταν στα πολλά break points του Φέντερερ αφού ως γνωστόν είναι και ο ίδιος ερασιτέχνης τενίστας και παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στο παγκόσμιο τένις.

“Άκουγα τους Έλληνες να φωνάζουν το όνομά μου. Ήταν σημαντική η στήριξή τους. Είναι σημαντικό να μεγαλώνει το άθλημα στη χώρα μου. Το χάρηκα να έχω ανθρώπους από την Ελλάδα και να με υποστηρίζουν και ελπίζω να το κάνουν πιο συχνά γιατί αυτό με κάνει να νιώθω πιο άνετα, σαν να παίζω εντός έδρας. Μου έδωσε τεράστια ώθηση και ενέργεια” είπε αργότερα ο Τσιτσιπάς.

Η αλήθεια, είναι, ότι για πρώτη φορά στην Ο2 Arena, είδαμε πολλές Ελληνικές σημαίες ενώ εκατοντάδες Έλληνες φίλαθλοι, ταξίδεψαν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν αυτή τη σημαντική στιγμή, τόσο του Στέφανου Τσιτσιπά, όσο και του ελληνικού αθλητισμού.

“Αυτό το τουρνουά, είναι σαν Grand Slam γιατί όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα εδώ. Όλοι ξέρουν αυτό το τουρνουά. Όλοι όσοι βλέπουν τένις, γνωρίζουν το ATP Finals. Για μένα είναι μια σπουδαία νέα εκκίνηση, μια σπουδαία αρχή να είμαι εδώ και να παίζω στους τελικούς. Το συγκρίνω σχεδόν με Grand Slam αν και έχεις λιγότερα ματς εδώ. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς σε αυτή τη θέση που στέκομαι τώρα και είναι εξαιρετικά σημαντική επιτυχία” πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

The post Ο Μητσοτάκης συνεχάρη προσωπικά τον Τσιτσιπά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα