Ο μεγάλος στόχος του Νόλε σε δύο σεζόν – VIDEO

12:32 4/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Στα Grand Slam θα επικεντρωθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς τα δύο επόμενα χρόνια προκειμένου να ξεπεράσει τις κατακτήσεις Major του Ρότζερ Φέντερερ

Τίποτα δεν χαροποιεί τον Νόβακ Τζόκοβιτς περισσότερο, από την κατάκτηση Grand Slam τίτλων.

Ο θριαμβευτής της Αυστραλίας, μίλησε στο Eurosport και στους Μάρμπαρα Σετ,

Ματς Βιλάντερ λίγες μόλις στιγμές μετά την κατάκτηση του 17ου Grand Slam της καριέρας του και 8ου στη Μελβούρνη, επισημαίνοντας ότι θα δώσει το μάξιμουμ τα δύο επόμενα χρόνια για να καταφέρει να φτάσει, τουλάχιστον, τους 21 Major τίτλους.

“Προκειμένου να έχω την ευκαιρία να φτάσω τον ιστορικό αριθμό, θα πρέπει να κάνω ότι είναι δυνατόν αυτή τη χρονιά και την επόμενη. Σε αυτό το στόχο θα αφιερωθώ για να πετύχω τον στόχο μου” είπε χαρακτηριστικά ο 32χρονος Σέρβος o οποίος αποκάλυψε ότι σκέφτεται να μειώσει τα τουρνουά που αγωνίζεται προκειμένου να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα δυο του παιδιά, Στέφαν και Τάρα αλλά και να επικεντρωθεί στα μεγάλα τουρνουά.

“Φτάνουν σε μια ηλικία που θέλω να τους προσφέρω περισσότερο χρόνο και να είμαι ο καλύτερος δυνατός μπαμπάς και όχι να λείπω συνέχεια από το σπίτι. Φτάνω πιο κοντά στη φάση που θα πρέπει να επικεντρωθώ σε αυτό. Ίσως χρειαστεί να παίζω λιγότερο” τόνισε.



The post Ο μεγάλος στόχος του Νόλε σε δύο σεζόν – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα