Πάνε για συγχώνευση Davis Cup και ATP Cup

19:37 3/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Διά στόματος του προέδρου της International Tennis Federation Ντέιβιντ Χάγκερτι, επιβεβαιώνονται οι πρώτες συνομιλίες με στόχο τη συγχώνευση των διοργανώσεων του Davis και του ATP Cup!

Απ’ότι φαίνεται, μάλλον θα εισακουστούν οι παρακλήσεις που έκαναν οι περισσότεροι τενίστες που συμμετείχαν στις δύο πολύ κοντινές χρονικά διοργανώσεις εθνικών ομάδων στο τένις.

Μιλάμε για το Davis Cup και το ATP Cup που δέχτηκαν κολακευτικά σχόλια από

τους περισσότερους συμμετέχοντες με την υποσημείωση όμως πως δεν έχει νόημα δύο παρόμοιες διοργανώσεις να λαμβάνουν χώρα σε απόσταση ενός μήνα.

Πρότειναν μάλιστα τη συγχώνευση την οποία φαίνεται πως σχεδιάζουν οι δύο διοργανώτριες αρχές, ITF και ATP, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της ITF, Ντέιβιντ Χάγκερτι.

“Συνομιλούμε με την ATP και τόσο εμείς όσο και η ATP έχουμε ανοικτές τις κεραίες μας για το τι λένε οι παίκτες. Θα είχε νόημα να είχαμε ένα τουρνουά εθνικών ομάδων τη σεζόν για τους άντρες και έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση”.

“Προσωπικά, είμαστε πολύ ανοικτοί σε αυτήν την ιδέα που θα προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον σε μια τέτοια διοργάνωση. Περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει συμφωνία και με την πλευρά της ATP. Μέχρι το Ρολάν Γκαρός, το αργότερο στο Wimbledon, θα έχουμε εξελίξεις για το εν λόγω θέμα” ανέφερε ο Χάγκερτι με την πλευρά της ITF να φαίνεται πανέτοιμη να προχωρήσει στην ένωση των δύο τουρνουά.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πάνε για συγχώνευση Davis Cup και ATP Cup appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα