“Ο Μάρεϊ αξίζει την wild card στο Παρίσι”

Τη δική του άποψη για το αν ο Άντι Μάρεϊ θα πρέπει να πάρει την κάρτα ελευθέρας για το κυρίως ταμπλό του Roland Garros, εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του ο διευθυντής του τουρνουά, Γκι Φορζέ. 

Ο 56χρονος και πρώην Νο4 τενίστας του κόσμου (1991), εξέφρασε την άποψη ότι ο Σκωτσέζος θα έπρεπε να πάρει την wild card για το Γαλλικό Όπεν που ξεκινάει στο τέλος του μήνα (30/5-13/6).

Να σημειωθεί

ότι οι κάρτες ελευθέρας δεν έχουν ακόμη δοθεί, ενώ το όνομα του Άντι Μάρεϊ βρίσκεται ήδη στη λίστα της προκριματικής φάσης, η οποία ξεκινάει στις 24/5.

“Γνωρίζω ότι ο Άντι τοποθετήθηκε στους προκριματικούς γύρους και ξέρω ότι αυτό το διάστημα αγωνίζεται στο τουρνουά της Ρώμης και μάλιστα τον είδα να προπονείται και με τον Νόβακ Τζόκοβιτς”, δήλωσε ο Φορζέ.

“Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και σίγουρα αξίζει την wild card. Είναι ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να συζητήσουμε τόσο με τον ίδιο, όσο και με την ομάδα του. Θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται και προσωπικά ελπίζω να νιώθει καλά στο court

Δεν έχει παίξει ακόμα αρκετούς αγώνες, κάτι που είναι προφανές για κάποιον παίκτη πριν αποφασίσει να δεσμευτεί σε ένα μεγάλο τουρνουά”, συμπλήρωσε.

Ο πρώην Νο1 του κόσμου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 123η θέση της παγκόσμιας κατάταξης μετά από τις συνεχόμενες επεμβάσεις στο ισχίο που τον ταλαιπώρησε για αρκετό διάστημα. 

Ο 33χρονος δεν αγωνίστηκε στο πρώτο Grand Slam της σεζόν στη Μελβούρνη λόγω των πρωτοκόλλων υγείας, ενώ απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Miami Open, μετά από ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς. 

Ωστόσο, κατάφερε να αγωνιστεί στο Masters της Ρώμης παίζοντας στα διπλά με παρτερνέρ τον Βρετανό Λίαμ Μπρόντι, όπου έφτασαν μέχρι τους “16” για να αποκλειστούν από τους Νο8 του ταμπλό, Κέβιν Κράβιτζ και Χορία Τεκάου με 6-3, 6-4.

Θάνος Σταθόπουλος

The post “Ο Μάρεϊ αξίζει την wild card στο Παρίσι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα