Στην Σβιτολίνα το ντέρμπι της ημέρας (vid)

Η Ελίνα Σβιτολίνα αναδείχθηκε νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στη Ρώμη, κερδίζοντας την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα με straight sets. Προκρίσεις και για Πλίσκοβα, Σβιάτεκ και Οσταπένκο.

Η Ουκρανή, υπό το βλέμμα του αρραβωνιαστικού της, Γκαέλ Μονφίς, υπερκέρασε το εμπόδιο της Μουγκουρούθα και συνεχίζει εντυπωσιακά στο Foro Italico, όπου προκρίθηκε στον 4ο προημιτελικό της στο τουρνουά.

Μετά από 77 λεπτά αγώνα, επικράτησε της Νο12 τενίστριας του κόσμου με 6-4, 6-2 και πέρασε στις κορυφαίες “8” του Internazionali BNL D’ Italia,

για να αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιάτεκ.

Dialed-in

Two-time champion @ElinaSvitolina secures the last spot in the @InteBNLdItalia quarterfinals with a stunning performance over Muguruza!#IBI21 pic.twitter.com/Ro3D8wk7qN

wta (@WTA) May 13, 2021

Η Πολωνή από την πλευρά της, έσωσε δυο match points της Μπάρμπορα Κρετσίκοβα και “επιβίωσε” από τη φάση των “16”, κερδίζοντας με 3-6, 7-6(5), 7-5 την Τσέχα αντίπαλό της.

Δύσκολη νίκη στα τρία σετ πανηγύρισε και η Γέλενα Οσταπένκο, που γύρισε για πρώτη φορά φέτος από σετ πίσω, για να επιβληθεί της Αντζελίκ Κέρμπερ με 4-6, 6-3, 6-4.

Η Λετονή στα προημιτελικά θα παίξει με την Καρολίνα Πλίσκοβα. Η υψηλόσωμη Τσέχα, κέρδισε την 36χρονη Βέρα Ζβονάρεβα με 7-5, 6-3.

Οι προημιτελικοί του Italian Open

Μπάρτι – Γκοφ
Σβιάτεκ – Σβιτολίνα
Κα. Πλίσκοβα – Οσταπένκο
Πεγκούλα – Μάρτιτς

ITALIAN OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στην Σβιτολίνα το ντέρμπι της ημέρας (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα