Ο Κύργιος στο πλευρό των συναδέλφων του

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον παγκόσμιο αθλητισμό και με καθοδηγητή το NBA κι άλλα αθλήματα έχουν μπει στο χορό των διαμαρτυριών για την κατάσταση στις ΗΠΑ, λόγω των φυλετικών διακρίσεων, του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας.

Ένας από τους τενίστες που έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά και για άλλα κοινωνικά θέματα, είναι ο Νικ Κύργιος

ο οποίος χαιρέτησε την απόφαση πολλών ομάδων του NBA να μποϊκοτάρουν τα play-offs αλλά και των αρχών του τένις να αναβάλλουν, έστω και για μια ημέρα, τους αγώνες του Western & Southern Open στη Νέα Υόρκη.

“Είμαι στο πλευρό σας όπως όλοι οι άνθρωποι, στον αγώνα κατά του ρατσισμού. Είναι ένα κακό έχει προσβάλει τον αθλητισμό και την κοινωνία. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αντιταχθούμε και τον εξαλείψουμε. Μαζί είμαστε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ” το μήνυμα του Κύργιου στα social media και στους 1.4 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram.

View this post on Instagram

I stand with you, And all the people in the fight against racism. It is an evil that NO sport OR society is truly immune from. And it’s only TOGETHER we can oppose it and eradicate it. Together we are STRONGER.

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on Aug 26, 2020 at 8:41pm PDT

The post Ο Κύργιος στο πλευρό των συναδέλφων του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα