“Ο Κύργιος δεν μπορεί να κατακτήσει το Wimbledon”

12:53 6/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Μαριόν Μπαρτολί άσκησε σκληρή κριτική τόσο στον Νικ Κύργιο, όσο και στον Γκαέλ Μονφίς, καθώς θωρεί πως συμπεριφέρονται σαν… παιδάκια και δεν έχουν μεγαλώσει ακόμη όσο θα έπρεπε για να διεκδικήσουν έναν τίτλο Grand Slam…

Η κάτοχος του τίτλου στο Wimbledon το 2013, Μαριόν Μπαρτολί, μίλησε για τις παρόμοιες περιπτώσεις του Νικ Κύργιου και του Γκαέλ Μονφίς, οι οποίοι είναι σπουδαία ταλέντα όμως με τις συμπεριφορές τους… βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους.

Η Γαλλίδα αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει ο Αυστραλός να κατακτήσει το φετινό Wimbledon, χαρακτηρίζοντας τον ανίκανο να κερδίσει επτά σερί αγώνες, διότι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και την ψυχολογική του κατάσταση, είναι κάτι παραπάνω από πολλά.

Αναλυτικά όσα είπε η 33χρονη:

“Νομίζω πως ο Κύργιος δεν μπορεί να κερδίσει το φετινό Wimbledon. Αυτό, γιατί απλά δεν δουλεύει όσο χρειάζεται για να φτάσει στην κατάκτηση ενός Grand Slam.

Ακόμη κι αν ο Ράφα και ο Ρότζερ εγκαταλείψουν το τένις ξαφνικά, το Tour είναι πολύ δυνατό και ούτε τότε θα μπορέσει να κατακτήσει τίτλο. Υπάρχουν παίκτες που δουλεύουν πολύ περισσότερο από αυτόν και θα έχουν το πάνω χέρι.

Ακόμη κι αν έχει το περισσότερο ταλέντο από όλους, που σίγουρα δεν το αμφισβητώ, δεν νομίζω πως είναι ικανός να κερδίσει επτά συνεχόμενους αγώνες. Βάζω τον Κύργιο στην ίδια κατηγορία με τον Γκαέλ (Μονφίς).

Αυτοί είναι οι λόγοι που και ο Γκαέλ δεν κατέκτησε κάποιο Grand Slam και είναι πολύ κρίμα για τα ταλέντα τους που πηγαίνουν χαμένα. Είναι τόσο άσχημο να τους βλέπεις να συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά. Μοιάζει σαν να μην μπορούν να μεγαλώσουν, να γίνουν άντρες. Νομίζω πως δεν μπορούν να ελέγξουν την ζωή τους.

Ελπίζω κάποια στιγμή ίσως να καταφέρουν να κερδίσουν ένα Grand Slam, όμως χρειάζονται ένα ισχυρό “ταρακούνημα”, αλλιώς θα πετάξουν στα σκουπίδια τα ταλέντα τους τόσο εύκολα αν συνεχίσουν να συμπεριφέρονται έτσι”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ο Κύργιος δεν μπορεί να κατακτήσει το Wimbledon” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα