Ο Κουέρι εμπόδιο στον Μεντβέντεφ

Ο big server Σαμ Κουέρι, θα είναι το τελευταίο εμπόδιο του Ντανίλ Μεντβέντεφ στον δρόμο για την κατάκτηση του παρθενικού τίτλου της καριέρας του στο γρασίδι.

Ο πολύπειρος Αμερικανός επικράτησε με 6-4, 6-3 του Αντριάν Μαναρινό στον 2ο χρονικά ημιτελικό της Μαγιόρκα και προκρίθηκε στον 20o ΑΤΡ τελικό της καριέρας του, όπου θα συναντήσει το Νο1 του ταμπλό, το Σάββατο.

Querrey continues in Mallorca @SamQuerrey overcomes Mannarino

6-4 6-3 and reaches his 20th ATP Tour final!@MallorcaChamps pic.twitter.com/4UsNAGLs1a

Tennis TV (@TennisTV) June 25, 2021

Έχοντας για ακόμη μια μέρα σε τρελά κέφια το σερβίς του, ο 33χρονος, Νο60 τενίστας του κόσμου, έβγαλε 18 άσους, δεν δέχθηκε ούτε break από τον Μαναρινό και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση στον τελικό.

Μόλις 70 λεπτά χρειάστηκε για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Γάλλου και έφτασε έτσι τις επτά νίκες σε εννέα ματς στη φετινή grass court season. Πριν λίγες ημέρες, είχε αποκλειστεί στα ημιτελικά της Στουτγκάρδης από τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο πρώην Νο11 κόσμου, που θα είναι μέσα στα dark horses του επικείμενου Wimbledon. Μην ξεχνάμε, ότι το 2017 είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Major στο Λονδίνο.

Τον Μεντβέντεφ θα τον αντιμετωπίσει για 2η φορά στην καριέρα του. Μάλιστα, η 1η ήταν και αυτή στο γρασίδι. Το 2017, στον 1ο γύρο του Eastbourne International, ο Ρώσος είχε επικρατήσει με 6-3, 7-5.

Το Σάββατο, στον τελικό του Mallorca Championships, ο “Big Sam” ψάχνει την ρεβάνς. Θα τα καταφέρει να κατακτήσει τον 11ο τίτλο της καριέρας του και 2ο στο γρασίδι ;

MALLORCA CHAMPIONSHIPS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Κουέρι εμπόδιο στον Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα