Ντε Μινόρ – Σονέγκο ο τελικός στο Eastbourne (vids)

Άλεξ Ντε Μινόρ και Λορέντζο Σονέγκο θα αναμετρηθούν στον τελικό του Eastbourne International το Σάββατο, με φόντο το τρόπαιο του 250αριου τουρνουά της ΑΤΡ.

Το Νο2 και το Νο3 του ταμπλό, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για 2η φορά, μετά τον μεταξύ τους αγώνα στο Masters του Παρισιού τον περασμένο Νοέμβρη.

Για να φτάσουν στον τελικό του Eastbourne, οι δυο τενίστες έχουν κερδίσει από τρία ματς αυτή τη βδομάδα και δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενόψει και της έναρξης του Wimbledon.

Την

Παρασκευή, πρώτος το εισιτήριο για τον τελικό “σφράγισε” ο Σονέγκο, που επικράτησε της έκπληξης της διοργάνωσης, Μαξ Πάρσελ (Νο283) με 6-1, 3-6, 6-1, μετά από μια ώρα και 37 λεπτά αγώνα.

Superb

Sonego defeats Purcell 6-1 3-6 6-1 in Eastbourne to get through to his 2nd ATP final on grass #VikingInternational pic.twitter.com/PXc3ZZdCOs

Tennis TV (@TennisTV) June 25, 2021

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ντε Μινόρ “έκλεισε” το ραντεβού του τελικού, με νίκη επί του Σουν Κβον. Ο Αυστραλός, Νο18 τενίστας στον κόσμο, επιβλήθηκε του Νοτιοκορεάτη αντιπάλου του με 6-3, 7-6(2).

Unbelievable scenes in Eastbourne! @alexdeminaur #VikingInternational pic.twitter.com/CxBv4s3Lzl

Tennis TV (@TennisTV) June 25, 2021

Τον 5ο τίτλο της καριέρας του και 2ο μέσα στο 2021 θα διεκδικήσει ο Ντε Μινόρ, που θα αγωνιστεί στον 9ο τελικό του σε επίπεδο ΑΤΡ. Θα είναι η παρθενική του παρουσία σε τελικό grass court θεσμού.

Όσον αφορά τον Σονέγκο, ο 26χρονος Ιταλός θα παίξει στον 4ο τελικό του σε ΑΤΡ επίπεδο, ψάχνοντας τον 3ο του τίτλο. Μάλιστα, έχει στεφθεί πρωταθλητής στο παρελθόν, σε τουρνουά του γρασιδιού. Το 2019, στην Αττάλεια της Τουρκίας.

EASTBOURNE INTERNATIONAL MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντε Μινόρ – Σονέγκο ο τελικός στο Eastbourne (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα