Ο Κόσμος είναι ζωντανός! – VIDEO

Το απρόβλεπτο αλλά πλούσιο σε ταλέντο δίδυμο των Νικ Κύργιου και Τζακ Σοκ κέρδισε στο σούπερ tie break τους Ραφαέλ Ναδάλ και Στέφανο Τσιτσιπά και κράτησαν τον Κόσμο “ζωντανό” στην υπόθεση-τίτλος στο φετινό Laver Cup!

Κράτησαν την ομάδα τους “ζωντανή” για την τελευταία και καθοριστική μέρα του Laver Cup!

Οι Νικ Κύργιος και Τζακ Σοκ έκαναν ένα άψογο πρώτο σετ και

ένα τρομερό σούπερ tie break για να κερδίσουν τους Στέφανο Τσιτσιπά και Ράφα Ναδάλ με 6-4, 3-6, 10-7 και να μειώσουν τη διαφορά από την Ευρώπη στο 7-5 παραμένοντας καθόλα ανταγωνιστικοί για την τελευταία μέρα της διοργάνωσης!

Η οικοδέσποινα Ευρώπη σίγουρα έχει τις πιθανότητες με το μέρος της μιας και χρειάζεται δύο νίκες για να φτάσει τους 13 βαθμούς που δίνουν και τον τελικό νικητή σε αντίθεση με τον Κόσμο που θέλει τρεις νίκες, επομένως διαρκείς υπερβάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, οι κολλητοί Κύργιος και Σοκ έπαιξαν ένα άρτιο πρώτο σετ αναγκάζοντας τους Ναδάλ και Τσιτσιπά σε παθητικό ρόλο πριν δούμε ένα εντελώς διαφορετικό δεύτερο σετ με τον Κόσμο να χαλαρώνει επικίνδυνα και την Ευρώπη να βελτιώνεται με τον Στέφανο να βγάζει μερικά φανταστικά βολέ και να αφήνει τον Ράφα να “χορεύει” τη βασική γραμμή με φανταστικά φόρχαντ!

Η ισοφάριση ήρθε αλλά την τελική απάντηση είχε ο Κόσμος και ειδικά ο Νικ Κύργιος.

Ο 23χρονος Αυστραλός έδειξε γιατί είναι θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους τενίστες όλων των εποχών βγάζοντας τρελά πράγματα στο σούπερ tie break και κατάφερε να ωθήσει την ομάδα του σε μια ζωτικής σημασίας νίκη που τους κρατά γερά στο κόλπο του τίτλου!

Παρά την ήττα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έπαιξε συνολικά αρκετά καλά έζησε την ανεπανάληπτη εμπειρία να μοιράζεται το κορτ με έναν ανεπανάληπτο θρύλο του αθλήματος, όπως είναι ο Ράφα Ναδάλ, ένα γεγονός που θα φάνταζε…όνειρο μερικά χρόνια πριν.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο Κόσμος είναι ζωντανός! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα