Ντουμπάι: Μουδιασμένο ξεκίνημα από Τζόκοβιτς (vids)

Ο Νο1 τενίστας στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Τσέχου, Τόμας Μάχατς, στα τρία sets και επέστρεψε έτσι με το δεξί στην αγωνιστική δράση μετά την επιβλητική παρουσία του στο Αυστραλιανό Όπεν.

Ο Νόλε, που όπως δήλωσε βρίσκεται κοντά στο 100% της αγωνιστικής του ετοιμότητας, εξακολουθεί να παραμένει αήττητος μέσα στο 2023 και κατέγραψε την 13η διαδοχική του νίκη στο Tour.

Μετά από δύο ώρες και 26 λεπτά, ο πέντε φορές νικητής του Dubai

Tennis Championships, έκαμψε την αντίσταση του 22χρονου Τσέχου (Νο130), με 6-3, 3-6, 7-6(1) και εξασφάλισε την παρουσία στην φάση των “16” του τουρνουά της σειράς ATP 500.

O Σέρβος τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στον qualifier, Μάχατς, αφού παρουσίασε αστάθεια στην απόδοση του.

Το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας φαίνεται πως επηρέασε τον καλύτερο τενίστα στον κόσμο, με τον Τσέχο αντίπαλό του να το εκμεταλλεύεται και να διεκδικεί μέχρι τέλους τη νίκη.

Ο Τζόκοβιτς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 44 winners, 28 αβίαστα λάθη και οκτώ διπλά λάθη, ενώ χρειάστηκε να σώσει 7/10 break points του αντιπάλου του.

Στο καθοριστικό tie-break, παρουσιάστηκε πολύ ανώτερος και με τρία mini breaks έφτασε στο 7-1 για να ολοκληρώσει με εμφατικό τρόπο, έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα.

Στη φάση των “16”, o Σέρβος θα αναμετρηθεί με τον Ολλανδό, Ταλόν Γκρίκσπουρ (Νο39), ο οποίος επικράτησε νωρίτερα του Γάλλου, Κονστάντ Λεστιέν (Νο56), με 6-4, 3-6, 6-2. Πέρυσι, ο Νόλε είχε αποκλειστεί στην προημιτελική φάση του τουρνουά, από τον Γίρι Βέσελι.

Ο Μάχατς, έγινε μόλις ο 3ος τενίστας φέτος, που καταφέρνει να κερδίσει set από τον 35χρονο. Νωρίτερα, ο Σεμπάστιαν Κόρντα, του απέσπασε set στον τελικό της Αδελαΐδας και ο Ενζό Κουάκο, του πήρε set στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Μουδιασμένο ξεκίνημα από Τζόκοβιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντουμπάι, Μουδιασμένο, Τζόκοβιτς,ntoubai, moudiasmeno, tzokovits