Ντουμπάι: Απέκλεισε την Γκαρσία η Κις (vids)

Μετά από τη Μαρία Σάκκαρη, μια ακόμη παίκτρια Top10 έμεινε εκτός Dubai Tennis Championships, με την Καρολίν Γκαρσία να γνωρίζει την ήττα από την Αμερικανίδα Μάντισον Κις με 7-5, 6-4, μετά από μια ώρα και 49 λεπτά..

Η Γκαρσία τελείωσε το παιχνίδι με επτά διπλά λάθη, ωστόσο το service της ήταν αυτό που δεν επέτρεψε στην Κις να φτάσει ακόμα πιο εύκολα στη νίκη με τη Γαλλίδα να σβήνει τα 7/10 break-points της Αμερικανίδας. 

Στο

1ο set η Γκαρσία απάντησε στο break της Κις, ωστόσο η Αμερικανίδα μ’ ένα καθοριστικό break στο 11ο game πήρε προβάδισμα με 6-5, κλείνοντας το set στο service της αμέσως μετά. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα, η Κις έγινε ακόμα πιο πιεστική στο service της Γκαρσία, η οποία αρχικά κράτησε το service της σβήνοντας δύο break-points της Κις (0-1), όμως στο αμέσως επόμενο service-game της Γαλλίδας, η Κις έκανε το break το οποίο εξαργύρωσε κάνοντας το 3-1. 

Από εκεί και πέρα, η Κις δεν είχε κανένα πρόβλημα να κρατήσει το πλεονέκτημα του break, φτάνοντας σε εύκολα hold και στην πρόκριση για την επόμενη φάση, εκεί όπου θα περιμένει να αντιμετωπίσει τη Βικτόρια Αζαρένκα.

Έχασε τέσσερα match points και αποκλείστηκε η Κασάτκινα

Εκτός Dubai Duty Free Tennis Championships από το 2ο γύρο έμεινε και η Νο7 του ταμπλό, Ντάρια Κασάτκινα, που ηττήθηκε από τη Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα (Νο30) με 6-4, 4-6, 7-5, αφού πρώτα η Ρωσίδα απώλεσε τέσσερα match points στο 3ο set!

Η Τσέχα, στις “16” του τουρνουά, θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσά της και Νο12 του ταμπλό, Πέτρα Κβίτοβα, η οποία με τη σειρά της απέκλεισε τη Γιούλια Πουτίντσεβα (Νο46) με straight sets, 6-4, 6-4.

Άνευ αγώνα, μετά την απόσυρση της Τσινγουέν Ζενγκ (Νο24), προκρίθηκε στον 3ο γύρο του τουρνουά, η Λιουντμίλα Σαμσόνοβα (Νο13).

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Απέκλεισε την Γκαρσία η Κις (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα