Νίκη της Μπουσάρ επί της Γραμματικοπούλου – VIDEO

Η Τζίνι Μπουσάρ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά τον Φεβρουάριο και το έκανε κόντρα στη δικιά μας, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου…

Η Ελληνίδα τενίστρια θορύβησε στο έπακρο την φιναλίστ του 2014 στο Wimbledon και πρώην Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, όμως η Καναδή βρήκε λύσεις στα κρίσιμα σημεία του ματς και πήρε τη νίκη στα δυο σετ.

Μετά από 1 ώρα και 36

λεπτά η Βαλεντίνη ηττήθηκε με 7-6(4), 6-4 και αποχαιρέτησε από τον 1ο γύρο, το δυνατό Τσάλεντζερ τουρνουά των 125.000$ στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η Μπουσάρ, αγνοούσε τη νίκη από τις 17 Φεβρουαρίου. Έκτοτε, μετρούσε σερί 13 ηττών, το οποίο σταμάτησε όμως στο Χιούστον, το απόγευμα της Δευτέρας.

Στο Νο220 έχει πέσει η Καναδή και βλέπει την καριέρα της να έχει πάρει για τα καλά, την κατιούσα.

Το τουρνουά αυτής της εβδομάδας, ίσως είναι μοναδική ευκαιρία να ανακάμψει και σίγουρα το επόμενο τεστ της στο 2ο γύρο, θα δείξει πολλά για την αγωνιστική της ετοιμότητα.

Την Αμερικανίδα, Νο120 του κόσμου, Φραντσέσκα Ντι Λορέντσο θα αντιμετωπίσει η Μπουσάρ, με φόντο την είσοδό της στην τελική “8αδα” της διοργάνωσης, που διεξάγεται σε Outdoor Hard Courts.

ORACLE CHALLENGER HOUSTON DRAW l OOP (-8h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Νίκη της Μπουσάρ επί της Γραμματικοπούλου – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα