Νίκη μετά από από 421 ημέρες για Τιμ (vid)

11:08 6/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Χρειάστηκε να περάσουν 421 ημέρες, αλλά και 11 συνεχόμενες ήττες ενδιάμεσα μέχρι ο Ντόμινικ Τιμ να φτάσει στην 1η νίκη μετά από τον τραυματισμό του στον καρπό τον Ιούνιο του 2021 στο τουρνουά της Μαγιόρκα. 

Ο Αυστριακός και πλέον Νο346 του κόσμου επικράτησε του συμπατριώτη του Φίλιπ Μίσολιτς (Νο210) με 6-4, 7-5 στο πλαίσιο του 1ου γύρου για τουρνουά Challenger που πραγματοποιείται στο Σάλτσμπουργκ αυτές τις ημέρες. 

“Είμαι τόσο χαρούμενος με τον αγώνα μου σήμερα. Ήταν τόσο

ξεχωριστή νίκη εδώ μέσα στο σπίτι μου στην Αυστρία μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό.”, ανέφερε σε post του στα social media μετά το παιχνίδι. 

“Ήταν ένα μακρύ ταξίδι και ξέρω ότι υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά για να επιστρέψω στο κορυφαίο μου επίπεδο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα φτάσω εκεί. Ευχαριστώ όλους που μου στήριξαν και με πίστεψαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς εσάς.”

The smile on my face says it all!

I’m so happy with my match today, it was so special winning here at home in Austria in front of an amazing crowd

— Dominic Thiem (@domithiem) July 5, 2022

Στον επόμενο γύρο ο Τιμ θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου, τον Αργεντινό Φακούντο Μπαγνίς, σε ένα τουρνουά το οποίο θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι αρκετά δυνατό, καθώς συμμετέχουν παίκτες όπως ο Γάλλος Άρθουρ Ρίντερκνες, ο Σέρβος Ντούσαν Λάγιοβιτς, ο Τσέχος Γίρι Λεχέτσκα και ο Σουηδός Μίκαελ Ίμερ.

The post Νίκη μετά από από 421 ημέρες για Τιμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα