Νέος Masters πρωταθλητής στο Μόντε Κάρλο (vid)

Για δεύτερο συνεχόμενο ATP Master 1000 τουρνουά, ένας νέος πρωταθλητής Masters θα προκύψει στο ATP Tour.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Αντρέι Ρούμπλεφ, δύο από τους κορυφαίους τενίστες της νέας γενιάς, θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στο Monte Carlo Masters, στον μεταξύ τους τελικό της Κυριακής (15:30GR).

Τόσο ο Στέφανος όσο και ο Ρούμπλεφ, κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα τα δύσκολα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο

τους στην πρώτη εβδομάδα της χωμάτινης περιόδου στην Ευρώπη, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αποκλείει κατά σειρά τους Καράτσεφ, Γκαρίν, Νταβίντοβιτς Φοκίνα και Έβανς ενώ πιο δύσκολο πρόγραμμα είχε ο Ρώσος που κέρδισε τους Καρούζο, Μπαουτίστα Αγκουτ, Ναδάλ και Ρουντ φτάνοντας στον πρώτο του τελικό σε Masters.

Ο Τσιτσιπάς έχει δύο συμμετοχές σε τελικούς Masters ενώ αυτός θα είναι ο 14ος συνολικά τελικός ATP της καριέρας του, διεκδικώντας τον 6ο του τίτλο (5-8). Από την άλλη, ο 23χρονος Ρώσος είναι πιο αποτελεσματικός σε τελικούς που έχει αγωνιστεί, έχοντας ρεκόρ 8-2.

Αυτή θα είναι η 7η αναμέτρηση των δύο ταλαντούχων τενιστών, με το σκορ να είναι 1-1. Πέρυσι, Τσιτσιπάς και Ρούμπλεφ αναμετρήθηκαν σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο Αμβούργο όπου κέρδισε ο Ρώσος ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα ο 22χρονος Έλληνας πήρε εκδίκηση με καθαρή νίκη 3-0 στο Γαλλικό Όπεν.

“Θα είναι δύσκολο ματς. Ήδη έχουμε ορισμένες μεγάλες μάχες με τον Στέφανο. Μερικές έχασα, μερικές κέρδισα. Τα περισσότερα ήταν δύσκολα παιχνίδια που κρίθηκαν στα τρία σετ. Ελπίζω να παίξουμε σπουδαίο τένις στον τελικό και ο κόσμος να τον ευχαριστηθεί” είπε ο Ρούμπλεφ που έχει φετινό ρεκόρ 24-4.

Στιγμιότυπα από τον συγλονιστικό τελικό τους πέρυσι στο Αμβούργο

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Νέος Masters πρωταθλητής στο Μόντε Κάρλο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα