Η κλήρωση στο Βελιγράδι για τον Τζόκοβιτς (draw)

O Νόβακ Τζόκοβιτς δεν ήταν δυνατόν να μην τιμήσει με την παρουσία του το νεοσύστατο 250ρι τουρνουά στο Βελιγράδι και είναι φυσικά το τεράστιο φαβορί για τον τίτλο στη διοργάνωση της πόλης του!

Επιστροφή εκεί που ξεκίνησαν όλα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς…

Μεγαλωμένος σε μια ταραχώδη περίοδο για τη Γιουγκοσλαβία αρχικά και στη συνέχεια για την πατρίδα του, τη Σερβία, ο Νόλε σκληραγωγήθηκε εξαρχής στη ζωή του μεγαλωμένος στο Βελιγράδι όπου χτύπησε και τις πρώτες του μπάλες στο τένις.

Ο θρύλος του αθλήματος επιστρέφει στην πόλη του,

αυτή τη φορά στα πλαίσια της ATP 250 διοργανώσης που ξεκινάει από φέτος το “ταξίδι” της στην ATP Tour όντας το Νο1 του ταμπλό εκεί και το τεράστιο φαβορί για τον τίτλο!

Πραγματικά, οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν του τροπαίου φαντάζει “αποτυχία” για τον Νόλε που δεν έκανε καλή αρχή στη χωμάτινη σεζόν πέφτοντας θύμα πολύ μεγάλης έκπληξης με τον αποκλεισμό του από τον Νταν Έβανς στον 3ο γύρο του Μόντε Κάρλο.

Ωστόσο, την επόμενη εβδομάδα έρχεται μια πρώτης τάξης ευκαιρία να πάρει ματς στα χέρια του και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον τίτλο στο Βελιγράδι!

Η απουσία του Ντομινίκ Τιμ αποδυνάμωσε πολύ το τουρνουά καθώς λείπει ένας δεύτερος “πόλος έλξης” και δυνατός ανταγωνιστής του Νόλε.

Ο Τζόκοβιτς μοιράζεται τα δύο άκρα του ταμπλό με τον Ματέο Μπερετίνι, ξεκινάει με bye τον 1ο γύρο ενώ ο πιο δυνατός αντίπαλος μέχρι τα ημιτελικά είναι ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς ή ο Λάσλο Τζέρε.

Στα ημιτελικά, οι πιθανότεροι αντίπαλοι του είναι ο 3-Ασλάν Καράτσεφ ή ο 6-Μάρτον Φούτσοβιτς.

Στο άλλο άκρο του ταμπλό, Μίλμαν, Λάγιοβιτς, Κραϊνοβιτς και Μπερετίνι είναι τα μεγαλύτερα ονόματα και πιθανοί αντίπαλοι του Νόλε στον τελικό.

Όπως καταβαίνετε, μόνο από τον…εαυτό του είναι ικανός να χάσει ο Τζόκοβιτς και να στερηθεί τον 83ο τίτλο καριέρας του!

SERBIA OPEN DRAW| OOP 

Κώστας Αϊτάκης

The post Η κλήρωση στο Βελιγράδι για τον Τζόκοβιτς (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα