Νέο νταμπλ για τον Παγώνη στην Πτολεμαΐδα

Τον τίτλο τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά της διεθνούς διοργάνωσης U12 του Tennis Europe στην Πτολεμαΐδα κατέκτησε ο Ραφαήλ Παγώνης, πραγματοποιώντας ένα δεύτερο διαδοχικό νταμπλ, μετά την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα.

Ο νεαρός Έλληνας τενίστας έκανε το 3/3 στα μονά, νικώντας κατά σειρά τους Δημήτρη Γεροβασίλη, έπειτα από walkover, Νικόλα Αγγλόπουλο (6-3, 6-1), και Θάνο Ξιροτάγαρο (6-0, 6-1)

για να φτάσει στην κορυφή.

Αναφορικά με τα διπλά, ο Παγώνης συνεργάστηκε με τον Νικόλα Μπίκη, και μαζί πέτυχαν τρεις νίκες για να αναδειχθούν πρωταθλητές. Πρώτα κέρδισαν τους Βασίλη Καούνη και Αλέξανδρο Ζαχαριάδη με double bagel, μετέπειτα τους Ιωάννη Ιωακειμίδη και Σάββα Τσοπανόγλου με 6-0, 6-1, και τέλος τους Άρμπερ Ντάνο (Αλβανία) και Γιώργο Τρούλη με 6-3, 6-2.

Όσον αφορά την κατηγορία των κοριτσιών, εκεί έκανε το νταμπλ η Κωνσταντίνα Βολωνάκη, μετρώντας και αυτή το απόλυτο των νικών. Η 12χρονη τενίστρια πρώτη επικράτησε της Άλκηστης Εμμανουέλας Σταματάκη δίχως να χάσει game, μετά της Διονυσίας Κουκούλη με 7-5, 6-1, και στον τελικό των μονών της Σοφίγια Ζακχάριβ (Βουλγαρία) με 6-3, 6-2.

Στα διπλά, συνεργάστηκε με την Διονυσία Κουκούλη, και έχοντας bye στον 1ο γύρο, αντιμετώπισαν και κέρδισαν τις Αναστασία Μαρινάκη και Βέρα Λέτζια Μουράτοβα με double bagel στον επόμενο γύρο, ενώ στον τελικό νίκησαν τις Μελίνα Κοντογιαννοπούλου και Εμμανουέλα Ραφαΐλια Βαγίονα με 6-0, 6-2.

The post Νέο νταμπλ για τον Παγώνη στην Πτολεμαΐδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα