Νέα βαριά ήττα για Μουγκουρούθα στη Λυών

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η καριέρα της Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, που μετά την κάκιστη σεζόν που διένυσε πέρυσι, έχει ξεκινήσει με πολύ άσχημους οιωνούς και το 2023.

Η Ισπανίδα, κάτοχος δυο Grand Slam τίτλων, πρώην Νο1 και νυν Νο82 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αποκλείστηκε στο ντεμπούτο της στο WTA 250 τουρνουά της Λυών, στη Γαλλία.

Όλα

τα είχε, η κακή κλήρωση της έλειπε της 29χρονης, που κλήθηκε να αγωνιστεί στον 1ο γύρο της διοργάνωσης, απέναντι στην ανερχόμενη Τσέχα, Λίντα Νόσκοβα.

Η 18χρονη και Νο56 τενίστρια του κόσμου, επικράτησε με 6-1, 6-4, μετά από μόλις 74 λεπτά αγώνα, κερδίζοντας τα έξι από τα τελευταία επτά games του ματς και προκρίθηκε στο 2ο γύρο της Λυών.

Εκεί, θα συναντήσει την Αιγύπτια και Νο6 του ταμπλό αυτή την εβδομάδα, Μαγιάρ Σερίφ, η οποία εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό της Άνα Κόνιου στο μεταξύ τους παιχνίδι και πέρασε στην επόμενη φάση, την ώρα που προηγούνταν με 6-2, 3-2.

Στις “16” καλύτερες του τουρνουά, πέρασε και η Πέτρα Μάρτιτς, που κέρδισε το ντέρμπι της 1ης ημέρας αγώνων στη Λυών, θέτοντας εκτός τουρνουά την Κριστίνα Μλαντένοβιτς, με ανατροπή και σκορ 3-6, 6-3, 7-5.

LYON WTA 250 SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Νέα βαριά ήττα για Μουγκουρούθα στη Λυών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουγκουρούθα, Λυών,mougkouroutha, lyon