ΝΑΙ! ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ UNITED CUP Η ΕΛΛΑΔΑ (vids)

17:25 4/1/2023 - Πηγή: Tennis24

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, κατέθεσαν ψυχή και σώμα στον καθοριστικό αγώνα μικτού διπλού με αντίπαλο την Κροατία και χάρις σε straight sets νίκη επί των Μπόρνα Γκόγιο και Πέτρα Μάρτιτς, έγραψαν το 3-2 για την Ελλάδα, στέλνοντας τη χώρα μας στα ημιτελικά του νεοσύστατου United Cup!

Μετά τις νίκες τους στο μονό, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ολοκλήρωσαν την εκπληκτική ημέρα τους στο Περθ, διατηρώντας το αήττητό τους, ως δίδυμο.

Σε καταπληκτική κατάσταση οι δυο κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού τένις, επικράτησαν

με 7-6(6), 6-4 στο πιο κρίσιμο tie της εβδομάδας και έστειλαν την Ελλάδα στην ημιτελική φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, του Ματέο Μπερετίνι.

Στον 3ο αγώνα του μικτού διπλού στο φετινό United Cup, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη, συνέχισαν από εκεί που το είχαν αφήσει.

Δεν έχασαν set για ακόμη ένα ματς (6-0 πλέον στα κερδισμένα sets), κέρδισαν εκ νέου, κάνοντας σπουδαία εμφάνιση και έστειλαν μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, πως πρέπει να υπολογίζονται, ως διεκδικητές του τίτλου.

Η πολύ αμφίρροπη σειρά με την Κροατία, ολοκληρώθηκε μετά από 96 λεπτά “κλειστού” αγώνα στο μικτό διπλό, με το δίδυμο Γκόγιο/Μάρτιτς, να μην μπορεί να “ματσάρει” την ενέργεια των Ελλήνων, στις κρίσιμες στιγμές του κάθε set.

Αν και η πρόκριση, κρίθηκε στις λεπτομέρειες, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη είχαν τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος του καθοριστικού tie. Δεν αντιμετώπισαν break point από τους Κροάτες και με 1/6 δικά τους, έφυγαν από τη “Rac Arena”, με τη μεγάλη νίκη.

Μετά το επιτυχημένο match point, όλος ο ελληνικός πάγκος έτρεξε στο court και έγινε ένα κουβάρι με τον Στέφανο και τη Μαρία, για να πανηγυρίσουν την πολύ σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup και το… ταξίδι τους στο Σίδνεϊ.

UNITED CUP DRAW | GROUP STANDINGS | OOP (+6h)

The post ΝΑΙ! ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ UNITED CUP Η ΕΛΛΑΔΑ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα