Τσιτσιπάς: “Σήμερα είπα ότι δεν θα απογοητεύσω την ομάδα μου” (vids)

15:01 4/1/2023 - Πηγή: Tennis24

Μετά από μια δραματική αναμέτρηση ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να φύγει νικητής από την αναμέτρηση κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς ισοφαρίζοντας για την ελληνική ομάδα. 

Στην on-court συνέντευξη ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στο πείσμα που έδειξε και την αυταπάρνηση ακόμα κι όταν βρέθηκε με break πίσω στο decider set δείχνοντας ικανοποιημένος με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση. 

“Όταν παίζεις απέναντι στον Μπόρνα παίζεις απέναντι σε έναν καλό παίκτη. Όσο και να το θέλεις δεν πάνε πάντα με δική σου την

πλευρά. Προσπάθησα να κρατήσω το μομέντουμ που έχτισα. Απάντησε πολύ σωστά, ειδικά σε κρίσιμα σημεία. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που πάλεψα. Όποτε παίζω μαζί του δεν είναι εύκολο. Όμως δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα γιατί σε αναγκάζει να παίξεις στο καλύτερό σου επίπεδο.”, είπε ο Νο4 του κόσμου.

“Σημαντικό να παίζεις τέτοια ματς με αντιπάλους σαν κι αυτόν γιατί αναγκάζεσαι να ψάξεις τρόπους για να κερδίσεις το ματς. Είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα φύγω έτσι από το γήπεδο. Δεν θα φύγω ηττημένος γιατί δεν θέλω να απογοητεύσω την ομάδα μου. Έπρεπε να παίξω στο 110% σήμερα. Προσπαθούσα να πάρω χρόνο στο ματς και δεν μου βγήκε. Έπρεπε να παίξω πιο γρήγορα στους πόντους και αυτό βοήθησε.”

“I just didn’t want to lose” @steftsitsipas | #UnitedCup pic.twitter.com/vv6CiWP9D8

— United Cup (@UnitedCupTennis) January 4, 2023

UNITED CUP DRAW | GROUP STANDINGS | OOP (+6h)

The post Τσιτσιπάς: “Σήμερα είπα ότι δεν θα απογοητεύσω την ομάδα μου” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα