Ναδάλ: Θα κάνει τα πάντα για το Παρίσι (vids)

Λαβωμένος φεύγει από τη Ρώμη ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος αποκλείστηκε από τον Ντένις Σαποβάλοφ στον 3ο γύρο της Masters διοργάνωσης, όμως περισσότερο προβληματισμό προκάλεσε η εικόνα του 35χρονου Ισπανού, παρά η ήττα με ανατροπή.

Ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα, φάνηκε να μην είναι έτοιμος και υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη προς το τέλος του 2ου σετ ενώ ήταν αδύναμος σωματικά για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο καθοριστικό σετ.

Λίγο μετά τον αποκλεισμό

του απο τη Ρώμη, ο Ναδάλ είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να παρουσιαστεί έτοιμος στο σημαντικότερο τουρνουά της χρονιάς για τον ίδιο, στο Roland Garros που ξεκινάει στις 22 Μαΐου.

“Έχω και πάλι έντονο πόνο στο πόδι μου. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Είμαι ένας αθλητής που έχει μάθει να ζει με αυτόν τον τραυματισμό. Είναι κάτι που βρίσκεται εκεί και δεν φεύγει. Δυστυχώς η καθημερινότητά μου είναι δύσκολη. Ειλικρινά. Είναι δύσκολο για μένα να δεχθώ την κατάσταση μερικές φορές. Σήμερα ξεκίνησε να με πονάει στα μέσα του 2ου σετ και δεν μπορούσα να παίξω. Δεν θέλω να πάρω τίποτα από τη νίκη του Ντένις. Σήμερα η μέρα του ανήκει. Μπράβο του” είπε χαρακτηριστικά ο απογοητευμένος Ναδάλ.

Ήταν μόλις το δεύτερο τουρνουά του Ράφα στο χώμα, μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά στο Indian Wells που τον κράτησε εκτός αγώνων για έξι εβδομάδες. Αυτή τη φορά ήταν το χρόνιο πρόβλημα στο πόδι που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει με αξιώσεις τον 11ο τίτλο του στη Ρώμη.

“Από τότε που επέστρεψα, το πόδι μου ήταν σε κακή κατάσταση. Είναι δύσκολο για μένα να προπονηθώ σωστά, σε συνεχόμενες ημέρες. Για να αγωνιστείς στο υψηλότερο επίπεδο, πρέπει να κινείσαι καλά κάτι που δεν μπορώ να δουλέψω στην προπόνηση. Το πιο δύσκολο για μένα σήμερα ήταν ότι ξεκίνησα να νιώθω ότι παίζω καλύτερα. Ξεκίνησα το ματς παίζοντας πολύ καλύτερα. Η τελευταία μου προπόνηση ήταν καλύτερη, το warmup επίσης”.

Για το Roland Garros που πλησιάζει, ο Ναδάλ είπε: “Δεν ξέρω τι θα συμβεί σε δύο ημέρες. Δεν ξέρω τι θα συμβεί σε δύο εβδομάδες. Πραγματικά δεν ξέρω. Τώρα, πρέπει να δεχθώ την κατάσταση και να παλέψω. Δεν ξέρω αν πρέπει να ξεκουραστώ ή να προπονηθώ. Έχω έναν στόχο και θα συνεχίσω να ονειρεύομαι αυτόν τον στόχο.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να μην νιώθω πόνο στην προπόνηση. Στο Γαλλικό Όπεν θα έχω και τον γιατρό μου μαζί. Αυτό βοηθάει” είπε.

INTERNAZIONALI BNL D’ITALIA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ναδάλ: Θα κάνει τα πάντα για το Παρίσι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα