Ναδάλ: Μετά το Αμπού Ντάμπι σε ATP 250 στη Μελβούρνη

Ο Ράφαελ Ναδάλ σκοπεύει να ξεκινήσει δυναμικά τη νέα αγωνιστική σεζόν, προερχόμενος από έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός του δεύτερου μισού της φετινής χρονιάς.

Το No6 της παγκόσμιας κατάταξης, προπονείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του στη Μαγιόρκα και σύμφωνα με αυτόπτεις μαρτυρίες, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σωματικά και τενιστικά.

Ο 35χρονος Ισπανός, θα πάρει μέρος στο Mubadala World Tennis

Championships που φέτος θα ξεκινήσει στις 16 Δεκεμβρίου και μετά το Αμπού Ντάμπι θα ταξιδέψει για την Αυστραλία όπου έγινε γνωστό πως θα συμμετάσχει σε τουρνουά προετοιμασίας πριν την μεγάλη επιστροφή του στα Grand Slam.

Ο κάτοχος 20 Major τίτλων, θα παίξει στο ATP 250 τουρνουά της Μελβούρνης (3-9 Ιανουαρίου) όπου θα έχει την ευκαιρία να πάρει αγώνες που του λείπουν, ενόψει του μεγάλου ραντεβού στο Australian Open (17/01).

Η entry list της ATP 250 διοργάνωσης ανακοινώθηκε σήμερα και ο Ράφαελ Ναδάλ είναι από τα ονόματα που ξεχωρίζουν καθώς είναι ο μοναδικός Top20 που θα πάρει μέρος στο τουρνουά.

Μαζί του στη Μελβούρνη θα αγωνιστούν οι Ρέιλι Όπελκα, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Λόιντ Χάρις, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, Νταβίντ Γκοφάν, Κέι Νισικόρι και Κέβιν Άντερσον.

Το τελευταίο τουρνουά του Ράφα στο ATP Tour ήταν τον Αύγουστο του 2021 στην Ουάσινγκτον όπου αποκλείστηκε στο 2ο γύρο από τον Λόιντ Χάρις. Στη συνέχεια αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το US Open ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι.

The post Ναδάλ: Μετά το Αμπού Ντάμπι σε ATP 250 στη Μελβούρνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα