Ναδάλ: “Ήταν πολύ δύσκολο ματς”

Στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε, λόγω της εξαιρετικά επιθετικής φιλοσοφίας του Σιμόνε Μπολέλι, αναφέρθηκε ο Ράφαελ Ναδάλ μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του στο Παρίσι

Έστω και με μια ημέρα καθυστέρηση, λόγω της βροχής, ο Ράφαελ Ναδάλ ολοκλήρωσε χωρίς απώλειες την αναμέτρηση με τον εξαιρετικό, Σιμόνε Μπολέλι.

Ο 31χρονος Ισπανός, επικράτησε 6-4, 6-3, 7-6(9), ανατρέποντας το εις βάρος του 0-3 game στο 3ο σετ και προκρίθηκε στο 2ο γύρο

του Γαλλικού Όπεν όπου θα αντιμετωπίσει τον Αργεντίνο, Γκουίντο Πέγια.

Το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την επιθετικότητα και αποτελεσματικότητα του Ιταλού, αδυνατώντας να βρει μεγάλα διαστήματα με ρυθμό στο ματς.

Έστω κι έτσι, όμως, ο Ράφα δεν απώλεσε το πρώτο του σετ στο Παρίσι από το 2015 και επέκτεινε το εκπληκτικό του ρεκόρ στο Roland Garros (80-2) ενώ σημείωσε την 105η νίκη του σε best of five παιχνίδια στο χώμα (105-2).

“Ήταν πολύ επιθετικός και έπαιζε πολύ δυνατά. Δεν περίμενα να παίξει τόσο επιθετικά. Κατάλαβα ότι πρέπει να επιτεθώ, να παραμείνω θετικός και να δεχτώ τα πράγματα όπως εξελίσσονταν. Ήταν λίγες οι στιγμές που κατάφερα να βρω ρυθμό. Όμως κατάφερα να κερδίσω και αυτό είναι το πιο σημαντικό” είπε ο Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου.

The post Ναδάλ: “Ήταν πολύ δύσκολο ματς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα