Θετικό ντεμπούτο στο αγαπημένο του Χάλε! – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε μία ικανοποιητική εμφάνιση στην πρεμιέρα του στο γρασίδι του Χάλε κερδίζοντας τον Αυστραλό Τζον Μίλμαν!

Την αρχή που θα ήθελε ο Ρότζερ Φέντερερ στο αγαπημένο του Χάλε έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ!

Ο 37χρονος Ελβετός δεν έκανε σε καμία περίπτωση ένα “λαμπερό” ματς, στην πραγματικότητα δεν απέφυγε τα αρκετά λάθη από τη βασική γραμμή, ωστόσο, όντας αλάνθαστος από τη γραμμή του σερβίς, επικράτησε του Τζον Μίλμαν με 7-6(1), 6-3 και προχώρησε στον δεύτερο

γύρο του Χάλε.

Εκεί όπου περιμένει τον Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά που επικράτησε του Μπενουά Περ και αποτελεί έναν επικίνδυνο δεύτερο γύρο για τον “Βασιλιά” του τένις!

Όπως αναμενόταν, ο Φέντερερ χρειάστηκε και χρειάζεται ακόμα κάποιον χρόνο προσαρμογής στο γρασίδι μετά τη συμμετοχή του στο χώμα καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα καλός από τη βασική γραμμή με αρκετά αβίαστα ακόμα και από την πλευρά του forehand.

Στη γραμμή του σερβίς ήταν πάντως τρομερός και δεν επέτρεψε στον Μίλμαν παρά μόνο στο τελευταίο game του ματς ένα break point.

Όχι ότι ο ίδιος έκανε “θραύση” στις επιστροφές μιας και έφτασε στα πρώτα του break point στα μισά του δεύτερου σετ πετυχαίνοντας εκεί το μοναδικό σπάσιμο σερβίς του ματς που ήταν και η “ταφόπλακα” για τις ελπίδες του Μίλμαν που έκανε πάντως ένα καλό ματς κόντρα στον Ελβετό.

Ειδικά στο πρώτο σετ κέρδισε τις εντυπώσεις από τη  βασική γραμμή κερδίζοντας την πλειονότητα των μεγάλων ράλι αν και δεν μπόρεσε να βρει “αντίδοτο” στα μεγάλα σερβίς του Φέντερερ.

Όση προσπάθεια έκανε όμως για να φτάσει μέχρι το 6-6 την χαράμισε στο tie break όταν και κέρδισε τον εναρκτήριο πόντο αλλά…τίποτε άλλο με τον Φέντερερ να ανεβάζει κάπως στροφές στο δεύτερο σετ παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο γρασίδι του Χάλε.

Εκεί όπου στοχεύει στον δέκατο του τίτλο στη Γερμανία και 102ο συνολικά στην υπέρλαμπρη καριέρα του!

Όπως αναφέραμε, ο Τσονγκά κέρδισε τον Περ και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Φέντερερ ενώ με νίκες ξεκίνησαν ο κάτοχος του τίτλου Μπόρνα Τσόριτς (κόντρα στον Μουνάρ) αλλά και ο πρόσφατος νικητής της Στουτγκάρδης, Ματέο Μπερετίνι (κόντρα στον Μπασιλασβίλι)!

Τρίτη, 18/6: 1ος γύρος Noventi Open
Federer (Switzerland) beat Millman (Australia) 7-6(1) 6-3
Tsonga (France) beat Paire (France) 6-4 7-5
Stakhofsky (Ukraine) beat Molleker (Germany) 3-6 7-6(6) 6-2
Berrettini (Italy) beat Basilashvili (Georgia) 6-4 6-4
Coric (Croatia) beat Munar (Spain) 7-6(2) 6-3
Gasquet (France) beat Gojowczyk (Germany) 6-3 6-4
Goffin (Belgium) beat Pella (Argentina) 6-1 6-1
Struff (Germany) beat Djere (Serbia) 6-4 6-4
Agut (Spain) beat Fritz (USA) 7-6(10) 6-0
Seppi (Italy) beat Moraing (Germany) 6-4 7-6(4)

NOVENTI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Θετικό ντεμπούτο στο αγαπημένο του Χάλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα