Βέλιτς: "Δεν το πιστέψαμε όσο έπρεπε"

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς, μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ με 2-0 μίλησε για την καλή παρουσία των Βοιωτών στο πρώτο 45λεπτο σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος όπου υπερίσχυσε η ταχύτητα και η δύναμη των παικτών της ΑΕΚ.

"Δεν το πιστέψαμε όσο θα έπρεπε. Στο πρώτο μέρος τα πήγαμε καλά δεν είχαμε πρόβλημα, είχαμε αρχίσει να έχουμε δυσκολίες με την ταχύτητα και τη δύναμη των παικτών της ΑΕΚ.

Έφταναν γρηγορότερα από εμάς στις δεύτερες μπάλες και χάσαμε τη δυνατότητα να παίξουμε λίγο παραπάνω με τη μπάλα στα πόδια μας.

Στο δεύτερο μέρος όπως είπα πάι τη διαφορά την έκανε η ταχύτητα και η δύναμη των παικτών της ΑΕΚ. Εμείς χάσαμε μια μπάλα πλήρως ελεγχόμενη, οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν γρήγοροι και δυνατοί στις μονομαχίες και πληρώσαμε στην επιθετική μετάβαση το πρώτο γκολ.

Έπεσε το ήθικο μας ώστε να δεχτούμε και δεύτερο γκολ. Είχαμε την ευκαιρία να γυρίσουμε στο ματς με δύο φάσεις από τον Μουτίνιο. Δεν τα καταφέραμε και έμεινε το 0-2. Μια δίκαιη νίκη της ΑΕΚ και όπως είπα θεωρώ πως τη διαφορά την έκανε η ταχύτητα και η δύναμη των παικτών της ΑΕΚ καθώς και η απροσεξία μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα