Ναδάλ: “Είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα” – VIDEO

Ο Ράφα Ναδάλ κατέκτησε για 11η φορά στην φοβερή καριέρα του τον τίτλο στα χωμάτινα courts του Μόντε Κάρλο και στις δηλώσεις του αμέσως μετά την επικράτηση στον τελικό, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιτυχία του

Ο μύθος του Ράφα Ναδάλ συνεχίζεται. Ο Ισπανός, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, στέφθηκε πρωταθλητής για 11η (!) φορά στην πλούσια καριέρα του στο Monte Carlo Masters και το πανηγύρισε δεόντως.

Ερχόμενος από τραυματισμό και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό στα

πόδια του, ο Ράφα φαινόταν πως ίσως δυσκολευόταν αρκετά να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Μόντε Κάρλο. Τελικά, τα αποτελέσματα μίλησαν από μόνα τους, με τον Ναδάλ να κατατροπώνει τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον με χαρακτηριστική άνεση και να αναδεικνύεται εν τέλει πρωταθλητής.

Τελευταίο του θύμα στην διοργάνωση, ο Ιάπωνας Κέι Νισικόρι ο οποίος ηττήθηκε με 6-3, 6-2 στον τελικό της Κυριακής στο Court Rainier lll του Μονακό. Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός μετά την συγκεκριμένη νίκη:

“Είναι δύσκολο για εμένα να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είναι πάντα ξεχωριστό να κρατώ αυτό το τρόπαιο στα χέρια μου. Δεν είναι εύκολο να περιγράψω πως αισθάνομαι αυτήν την στιγμή που έχω κατακτήσει τον τίτλο, ιδιαίτερα μετά και από τους πρόσφατους τραυματισμούς μου.

Είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα που ξεκίνησα και την φετινή χωμάτινη περίοδο με αυτόν τον τρόπο. Είμαι χαρούμενος για όλα, ήταν μια υπέροχη εβδομάδα, καθώς σε γενικές γραμμές όλα τα ματς κύλησαν θετικά για εμένα και σίγουρα δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο.

Αυτήν την στιγμή σκέφτομαι πόσα πολλά σημαίνουν για εμένα να έχω αυτόν τον τίτλο στα χέρια μου ξανά, θέλω να απολαύσω την στιγμή και από αύριο θα ξεκινήσω να σκέφτομαι το επόμενο τουρνουά.

Σήμερα είναι ημέρα να γιορτάσω την κατάκτηση ενός Masters τίτλου, γιατί κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει κάθε εβδομάδα, ειδικότερα στο Μόντε Κάρλο, το οποίο είναι ένα από τα ξεχωριστά μέρη για εμένα, χωρίς αμφιβολία.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ναδάλ: “Είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα