Ναδάλ: “Είναι αδύνατο να σκεφτώ ότι θα κερδίσω τουρνουά”

Όπως πάντα ταπεινός και μετριόφρων, ο Ράφαελ Ναδάλ κρατάει μικρό καλάθι ενόψει της επιστροφής του στο tour την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο 37χρονος Ισπανός θα αγωνιστεί στο Brisbane International που ξεκινάει την Κυριακή (31/12) στην Αυστραλία και δεν θέλει να δημιουργήσει προσδοκίες στους θαυμαστές του αλλά κυρίως στον ίδιο του τον εαυτό.

“Νιώθω καλά, δεν έχω παράπονο. Νιώθω πολύ καλύτερα σήμερα απ’ότι πριν από ένα μήνα. Για μένα είναι αδύνατο να σκεφτώ ότι μπορώ να κερδίσω ένα τουρνουά σήμερα. Αυτό όμως που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θα απολαύσω την επιστροφή μου στα courts.

Δεν περιμένω πολλά, ειλικρινά” είπε ο Ναδάλ στο Associated Press την Παρασκευή.

Ο Ναδάλ που έχει να αγωνιστεί από το Australian Open 2023, έχοντας πέσει στο Νο672 της παγκόσμιας κατάταξης, υπογράμμισε ότι νιώθει καλύτερα συγκριτικά με ένα χρόνο πριν αλλά πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να βάλει μακροπρόθεσμους στόχους ακόμα.

“Δεν ξέρω πως συνεχίσουν τα πράγματα. Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει να προβλέπει τι θα γίνει στο σύντομο μέλλον και είναι ακόμα πιο δύσκολο να σκεφτώ πιο μακριά” είπε.

Πιθανότατα το 2024 θα είναι και η τελευταία χρονιά του Ράφα στο tour, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Ισπανός.

Την Παρασκευή, ο Ναδάλ επισκέφτηκε και το μεγαλύτερο εμπορικό του Μπρισμπέιν όπου τον αποθέωσαν εκατοντάδες θαυμαστές του.

The post Ναδάλ: “Είναι αδύνατο να σκεφτώ ότι θα κερδίσω τουρνουά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα