Ναδάλ: “Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο Μόντε Κάρλο”

Ο Ραφαέλ Ναδάλ σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως είναι χαρούμενος που επέστρεψε στο Μόντε Κάρλο, ενώ ανέφερε επίσης πως η πόλη του Μονακό αποτελεί μεγάλο μέρος της προσωπικής του ιστορίας.

Το Rolex Monte Carlo Masters ακυρώθηκε το 2020, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Το 2019, ο Ραφαέλ Ναδάλ αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον νικητή εντέλει του τίτλου, Φάμπιο Φονίνι.

Ωστόσο, ο Ισπανός θρύλος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στο συγκεκριμένο

τουρνουά. Έχει κατακτήσει το τρόπαιο της διοργάνωσης 11 φορές, έχει φτάσει σε 12 τελικούς και έχει σημειώσει 76 νίκες στο Μονακό, περισσότερες από κάθε άλλο τενίστα. Μάλιστα έχει σηκώσει το τρόπαιο του event 8 διαδοχικές χρονιές, από το 2005 έως το 2012.

Το Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη έχει να αγωνιστεί από το Αυστραλιανό Όπεν, τον Φεβρουάριο, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε στην πλάτη.

“Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Tour και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που επιστρέφω σε αυτό το καταπληκτικό μέρος. Το Μόντε Κάρλο είναι κομμάτι της προσωπικής μου ιστορίας.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Απόλαυσα τον όμορφο καιρό τις δύο πρώτες μέρες. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές για να παίξεις τένις”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραφαέλ Ναδάλ.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Γιάννης Μαύρος 

The post Ναδάλ: “Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο Μόντε Κάρλο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα